2777
2789
عنوان

دعوا 😠😬

| مشاهده متن کامل بحث + 1225 بازدید | 207 پست
چرا خوبه که  خنکه یکم نمک که بزنن طبع سردشم درست میشه برای معده که میسوزه سیبم خوبه آب روی آت ...

ب من نمیسازه

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گزارش بزن عقده ای . بدبخت مادر شوهرت 

من ازخانواده ی شوهرم ازهمشون سرترم بیچاره حسودیت میشه😊😊

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم
توام چه نازمیکنی بگیر بخور دیگه 😁😂😂😂😂

اخه بدبختی اینه نصف شب با این شکم گنده حال ندارم هی میخوام خودمو توجیه کنم نمیشه 😂😂😂

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
نه این نبود ظاهرا واسه منم به افسر نگهبان گزارش رد کرد وای خدا که چقد بعضیا مخشون تاب داره آخه دیگه ...

😥😥😥هی خواهر دیگه دس رو دلم نذار

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

رانیتیدین ممنوعه .

نه رانیتیدین ممنوع نیست تو بارداری داشتم امروز تموم کردم یادم رفتع بخرم

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
اخه بدبختی اینه نصف شب با این شکم گنده حال ندارم هی میخوام خودمو توجیه کنم نمیشه 😂😂😂

من ازسوزشه معده ازخواب نازمیپریدم بخور حتما شربت معده بخر شبا بخور اگه هرشب سوزش داری من سه شب یه بار یه شیشه روتموم میکردم

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم