2777
2789
عنوان

دعوا 😠😬

| مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 207 پست
اخه بدبختی اینه نصف شب با این شکم گنده حال ندارم هی میخوام خودمو توجیه کنم نمیشه 😂😂😂

يه لگد بزن به شوهرت تا بيدار بشه 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
موافقم كاملا  اما با آدميكه مشكل داره راهنماييش ميكني بعد مياد ميگه مهم منمو به شما چه بايد چك ...

زد با دیوار صافش کرد😐😠

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

فحش دادی واقعا که واسه توام گزارش زدم😂😂

😶این دیگه خاله سوسکس

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

تاپیک حموم عمومیه آیا؟!!!

😂😂😂ی چی تو اون مایه ها

از سرییس

یسیریسنی تکرارش ساعت چنده دوستم؟

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
يه لگد بزن به شوهرت تا بيدار بشه 

الهی گناه داره یه ساعت دیگه میخواد بره سرکار دلم میسوزه 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
اره والا فک کنم این حسن همون فرشته ارزوهای امضاته البته واسه همه ما😂

😂😂😂😂آره شصتش جلو ملته

دهن منو باز نکنا 

میزنم اون پرزاتو میکنما😠

فقط چهار هفته مونده تا دیدن نی نی عزیزم .همه ی این سختیا با یه لبخندش فراموش میشه.

ای خدا یعنی دلم میخواد چشم بذارم رو هم تموم بشه لین چهار هفته

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز