2777
2789
عنوان

دعوا 😠😬

| مشاهده متن کامل بحث + 1225 بازدید | 207 پست
تو ب چ حقی تاپیک زدی مگ الان وقت تاپیکه ی مشت بچه زیر 20سال رسیدن اینحا واسه ما ادم شدن شما کجا ب ...

😂😂😂😂 

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

والا من ب تازگی تخلیه کامل شدم ی بزن بزن اساسی داشنم

😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چی میگی دختره حسود

برو کنار چش سفید😐😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عرق نعنا ابلیمو رانتیدین

رانیتیدین ندارم عرق نعنام ندارم 😵

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
بچه ها محسن تنابنده هم زایید.

ن 😐 چی زایید حالا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام کاش یه تاپیکی باشه برای دعوا و گیس کشی و ملت دیگه نرن تو تاپیکای دیگه برای دعوا اینجوری ...

الان میریزن سرت که اصلا مرد توسایت چی میخاد

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
اتفاقا من‌تو تاپیکی بحثم شد 😂

بیا خودتو خالی کن اینجا دیوارم داریم هر صربه ب دیوار ۱۰۰۰۰تومن مشت و گیس و گیس کشی ۵۰۰۰۰ تومن جیغ چون الودگی صوتی ۳۰۰۰۰ تومن😆😂😂😂😂 ولنتاینه زندگی خرج داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دو شبه با دوست سابقم دارم تلفنی صحبت میکنم دوباره😢😢😢😢😢😢

چه روزهای خوبی که تموم شد و رفت😢😢😢😢😢

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
رانیتیدین ندارم عرق نعنام ندارم 😵

عزیزم عسل وابجوش خیلی خوبه

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏