2777
2789
عنوان

دعوا 😠😬

| مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 207 پست
بی ادب بی فرهنگ زبون دراز  مغرور متکبر از خود راضی  هیولا گودزیلا  بی تررررررررررر ...

😠😠😠 نگو😂

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عزیز نون خشک بخور..برامعده خوبه..هم بارداری قرص بخوری ضررداره

نون بذارم رو بخاری خشک بشه؟؟؟

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

من يه تاپيك زدم راجبه مادر شوهر و خواهر شوهر، چون اين مساله داره خيلي زندگيارو نابود ميكنه، يه خانومه اومد 😂😂 گير داد كه به تو چه و اينا، شروع كرد به بد بيراه گفتن آخرم  بهم گفت مشكله رواني داري😂😂 بعد رفتم تاپيكاشو خوندم ديدم بيچاره خودش مشكل رواني داشته و چند بار هم ميخواسته خودشو بكشه، به خدا دلم سوخت 

وكيل و مشاور حقوقي هستم؛ سوال داريد بفرماييد🌹❤️
امشب همه تایپکا دعوا بود.. معلوم نیس چخبر بوده

اره والا همه رد دادن

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

من يه تاپيك زدم راجبه مادر شوهر و خواهر شوهر، چون اين مساله داره خيلي زندگيارو نابود ميكنه، يه خانوم ...

کافر همه را ب کیش خود پندارد دیگه خواهر

دو شبه با دوست سابقم دارم تلفنی صحبت میکنم دوباره😢😢😢😢😢😢 چه روزهای خوبی که تموم شد و رفت😢😢😢 ...

الهییی😢😢😢😢 دوست پسرته؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز