بعد یه عملی انجام داد تا ببینن داخل بیضه هاش میتونن چند تا اسپرم پیدا کنن برا ای وی اف، اسم عمل رو یادم نیست 😕😕
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
ولی یادمه میگفت خیلیا از این راه میتونن بچه دار بشن
اگه هم اسپرمی پیدا نشه که جنین اهدایی باید بگیرن
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
رفتیم رویان دکتر گفت بیوپسی از بیضه قبول کردیم که ماه بعد بریم بعد که رفتیم گفت فعلا دست نگه دارید تا ۳ ماه دارو مصرف کنه بعد ببینیمچی میشه .حالا هفته ی دیگه باید دوباره آز بده .توکل بخدا