2777
2789

من یه دوستی داشتم ازواسپرم بود همسرش!

بعد یه عملی انجام داد تا ببینن داخل بیضه هاش میتونن چند تا اسپرم پیدا کنن برا ای وی اف، اسم عمل رو یادم نیست 😕😕

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان بچه دار شدن ؟

راستش الان خبر ندارم ازش😕😕😕

ولی یادمه میگفت خیلیا از این راه میتونن بچه دار بشن

اگه هم اسپرمی پیدا نشه که جنین اهدایی باید بگیرن

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
راستش الان خبر ندارم ازش😕😕😕 ولی یادمه میگفت خیلیا از این راه میتونن بچه دار بشن اگه هم اسپرمی پ ...

خدا کنه واسه ما هج نتیجه بده .ولی پذیرفتن جنین اهدایی سخته😟

چه کارایی کردین ؟کاری نکردین یعنی؟ 

رفتیم رویان دکتر گفت بیوپسی از بیضه قبول کردیم که ماه بعد بریم بعد که رفتیم گفت فعلا دست نگه دارید تا ۳ ماه دارو مصرف کنه بعد ببینیم‌چی میشه .حالا هفته ی دیگه باید دوباره آز بده .توکل بخدا

رفتیم رویان دکتر گفت بیوپسی از بیضه قبول کردیم که ماه بعد بریم بعد که رفتیم گفت فعلا دست نگه دارید ت ...

ای بابا... نمیدونم این دیگه چه بدبختی ایه... 

یعنی شما رو گفتن نمیخواد بیوپسی کنین ؟ دکترتون تو رویان کیه؟ 

شما چند بار رویان رفتین غیر از دفعه اول که همون تشکیل پرونده اس؟ 

ای بابا... نمیدونم این دیگه چه بدبختی ایه...  یعنی شما رو گفتن نمیخواد بیوپسی کنین ؟ دکترتون ت ...

گفت فعلا نه چون شوهرم قبلا داروهای بدنسازی مصرف کرده گفت یه مدت صبر کنیم شاید بخاطر اوناس .

اگه اشتباه نکنم دکتر سجادی .کلا ۲ بار رفتیم