2777
2789
عنوان

کنکوریا ناامید

521 بازدید | 59 پست

پیرو تاپیکی که داشت عقدشو خالی میکرد لطفا ناامید نشین به خدا اگر تلاش کنین واراده کنین یکساله میتونین به  هدفتون برسین حرف اینارو ول کنین قبول دارم که تغییر سخته یکی که نخونده به هر دلایلی اوایل که شروع به درس خوندن میکنه زجر میکشه ولی اخرش شیرینه 

دوستتون دارم 

صدام کن ملکه شب 👸🏻 چنان سختی هایی کشیدم که تو خوابتم نمیبینی ولی من زنده موندم تلاش کردم و خودمو نجات دادم شب هایی رو صبح کردم اگر ادم غیر من بود سکته میکرد.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم دوست دارم ک حالمو خوب کردی

💗

صدام کن ملکه شب 👸🏻 چنان سختی هایی کشیدم که تو خوابتم نمیبینی ولی من زنده موندم تلاش کردم و خودمو نجات دادم شب هایی رو صبح کردم اگر ادم غیر من بود سکته میکرد.

عقده ای بود

دقیقا 

یک ساله رو موافقم میتونید سه رقمی هم بشید، زیر ۵۰۰، اما خدایی دو ماهه رو موافق نیستم

به حضرت عباس که دو ماهه خیلی خیلی پدیدهٔ نادریه

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

یک ساله رو موافقم میتونید سه رقمی هم بشید، زیر ۵۰۰، اما خدایی دو ماهه رو موافق نیستمبه حضرت عباس که ...

منم موافق نیستم دوماهه رو ولی میتونن نهایی رو خوب بدن

اخه طرف داشت میگفت چون امسال نخوندین سال بعدم هیچی نمیشین😑

منم موافق نیستم دوماهه رو ولی میتونن نهایی رو خوب بدناخه طرف داشت میگفت چون امسال نخوندین سال بعدم ه ...

من خودم با اون حرفش مخالف بودم. من خودم پشتم و همینجوریشم نگرانم🥲

ولی همه یکجوری میگن نه دو ماهه میشه، امید الکی بدید تا دلش نشکنه ولی نمیدونن امید الکی گاهی اوقات بدتر میشکنه. من خودم پارسال سر همین امید الکی مشاورم نابود شدم.

منم موافق نیستم دوماهه رو ولی میتونن نهایی رو خوب بدناخه طرف داشت میگفت چون امسال نخوندین سال بعدم ه ...

هیچ تضمینی برای این نیست ادمیزاد ممکنه با یه جرقه تو ذهنش دنیا رو زیر رو کنه خیلیم مثال هست بابت این 

هیچ تضمینی برای این نیست ادمیزاد ممکنه با یه جرقه تو ذهنش دنیا رو زیر رو کنه خیلیم مثال هست بابت این

توی دو ماه؟! 

اگه توی دو ماه منظورتونه من دیگه صحبتی ندارم واقعا

من خودم با اون حرفش مخالف بودم. من خودم پشتم و همینجوریشم نگرانم🥲ولی همه یکجوری میگن نه دو ماهه میش ...

بله همینطوره باید شرایطو واقع بینانه ببینیم ولی من میگم سال بعد میتونن

توی دو ماه؟! اگه توی دو ماه منظورتونه من دیگه صحبتی ندارم واقعا

نه عزیز یکسال میگم 

واسه نهایی بنظرت با تدریس دیدن و حل نمونه سوالا نتیجه گرفت‌؟من فرمول بیست دادم وفت ندارم کار کنم

وقت داری کار کنی همین طور که من وقت دارم 

بله همینطوره باید شرایطو واقع بینانه ببینیم ولی من میگم سال بعد میتونن

منم میگم سال بعد ولی همه یکجوری گفتن تو آیهٔ یاسی که الآن خودم پنچر شدم و اینجوریم که اون اگه توی دو ماه پزشکی میاره، تو که یک سال خوندی نیاری که برو از همون پشت بوم حوزه خودت رو بنداز پایین