2777
2789

اگه خود عروس آدم محترم و مودبی باشه که خب طبیعیه. باید هم مورد احترام باشه

ولی چرا گاهی یه عروس که اتفاقا رفتارش محترمانه نیست ، احترامش بیشتره؟ عروسی که آداب معاشرت خوبی نداره، اهل احترام گذاشتن نیست، زبون تندی داره ...

چرا همچین عروسی احترامش از سایر عروس ها بیشتره؟

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون اون خانواده شوهر ضعف دارن خودشون هم مشکل دارن

حالا چون خانواده همسرن دلیل میشه طبیعی رفتار کنن؟

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

دله دیگه عزیزم گاهی برای یکی بیشتر میجوشه

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

احترامش بیشتر نیست 

دقیقا مث زنعموی من و مامانم 

مامانم هر وقت میره خونه ی مادربزرگم پیش پاش بلند میشه ولی زنعموم میره اصلا بلند نمیشه اونا فقط از زبون زنعموم میترسن همین 

.️.🩷🌝..

همیشه همین طور بوده الان یه عروس دست به سیاه‌وسفید نمیزنه یه بار میزنه مادرشوهر اونو روسر خودش میزاره ولی اون عروسی که همیشه کرده و میکنه وظیفه هست و تشکر هم نداره  حالا حکایت بعًی از عروس هاست اونا شاید مجبورن ازترس به همچین عروسی احترام بزارن ...

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است