2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم ازم حساب ببره

193 بازدید | 11 پست

۲۱ سالمه همش به چشم بچه میبینم ولی واقعا من بچگونه نیستم رفتارم و کارام انگار یه زن ۴۰ سالم 

ولی هر حرفی میزنم توجهی نداره و حرفمو نمیخره چیکار کنم جدی بگیره منو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزنش

با چوب 

با چوب نازک

دانشجوی روانشناسی. علاقه‌مند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.

به نظرم به مسیر خودت ادامه بده و کارای خودت رو انجام بده خودت باش به مرور درست میشه

چون اگه بخوای کارای اضافه انجام بدی بدتر میشه

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤

با ترفند نمیتونی اقتدار یه مرد و ازش بگیری، اینکه بخوای مطیع خودت کنی شدنی نیست، رو خودت کار کن بهش احترام بذارید تا به خواسته‌هات برسی

گر چه کنم دل بردارم من از تو مهر.                                 آن مهر بر که افکنم، آن دل کجا برم

بزنشبا چوب با چوب نازک

دیگه همه چیز عادت شده نه سختیا درد دارن، نه خوشیا لذت.️ وَ خَاطِرِاتی کِـ تِکرارِشان آرِزُوس♡،همون دختری باش که همه جا حرف از rahموفقیتشه♥️⃟🌙 ،در حال تلاش برای تبدیل رویاها به واقعیت✨️ ،خدایا شکرت اکثرا رویاهام و هدف هام به واقعیت رسیدند و فقط چند تا هدف های دیگم موندن اونا رو هم با کمکت میرسم،دُنـیـٰایَـم ڪِـنـٰارِ طُ زیـبـٰا شُـد 💍𝒩❤️✨️،میگذرانیم جهان گذرا را..

عزیزم، شاید بخاطر سن کم‌تری که داری، شوهرت هنوز نتونسته تو رو به عنوان یه شریک جدی ببینه. مهم‌ترین چیز اینه که باید خودتو ثابت کنی و نشان بدی که به عنوان یه زن بالغ و مستقل نیازها و خواسته‌ها و نظراتت رو جدی می‌گیری. این به مرور زمان به دست میاد، اما برای اینکه حرفت رو جدی بگیره، باید در مواقع مختلف با اعتماد به نفس حرف بزنی و قاطعیت نشون بدی. اگر بهش نشون بدی که نظرات و خواسته‌هاش برات مهمه و در عین حال به خودت احترام می‌ذاری، اونم کم‌کم بیشتر به حرفات گوش می‌ده.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!