2821
2789

سایت فوق العاده مثبتی هست ماشالا همه با تجربه با سیاست ولی کار درست 

فقط یه خواهشی دارم بعضی ها یه کم زود قضاوت میکنن ممکنه دل طرف بشکنه اگر انتقادی پیشنهادی نصیحتی دارید تند و با لحن بد نباشه لطفا 

بهترین سایتیه که از سال ۹۴هستم اینجام زنده باشید

واسم دعا کنید لطفا🙏

سایت فوق العاده با کاربرای فوق العاده 

مسئولین بی خیال و‌ سایتی پر از باگ

چنلم توی بله : fararazbale. من این عجقو با تو میچناچم،نچنو من پانتومیم باجم وسط این همه بدبختی معماری خوندم چی بود

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من گاهی بی اعصاب میشم حلال کنید 

کلا اخلاقم خوب نیس باید درستش کنم 😂😐😐🫠

میناب تنهات نمیزاریم 🙂✐✎ 🎒شب رفت صبوح آمد غم رفت فتوح آمد/ خورشید درخشان شد تا باد چنین بادا⛅☀️🌻▫️▫️▫️▫️🥲☀️🫠

ایا ما از یه نی نی سایت استفاده می کنیم؟

انقدر خوبیم ما؟

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

پس مشخصه پرت به پر اون دریده های بی چاک و دهن نخورده

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

من گاهی بی اعصاب میشم حلال کنید کلا اخلاقم خوب نیس باید درستش کنم 😂😐😐🫠

تجربه ثابت کرده دلسوز ترین های سایت بداخلاقن😁

ولی عزیزم به خاطر این میگم رو لحنمون کار کنیم بعضی مواقع تو تاپیک ها شاید  حرفی که میزنیم یه نفر نجات بده ،ولی چون لحنمون بد بوده طرف ناراحت میشه گارد میگیره 

واسم دعا کنید لطفا🙏

پس مشخصه پرت به پر اون دریده های بی چاک و دهن نخورده

چرا تاپیک های من خیلی تعطیل شده 

ولی همه رو نمیشه با یه چوب روند

خوب هم زیاد هست 

بعضی ها هم خوبن حرفشون طلاس لحنشون بده متاسفانه

واسم دعا کنید لطفا🙏

چرا حس کردم داری مسخره میکنی😅

نه به خدا اینجا من خیلی چیزا یاد گرفتم تو دنیای واقعی همه فیلم بازی میکنن

اینجا آدما خودشون هستن

واسم دعا کنید لطفا🙏

2790