2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم رفته رنگ مبلای من خریده

644 بازدید | 33 پست

من رنگ مبلام خاصه سبز فسفری با دوتا تک نفره استخونی

اصولا کسی این رنگی سفارش نمیده

خواهرشوهرم رفته میز ناهار خوریشو از رنگ مبلای من گرفته با کلی کوسنای این رنگی برا مبلاش

گفتم فلان کتابخونه رو میخوام بخرم رفته همون شکلی خریده

کلا رنگایی ک میخرید افتضاح بودن 

مانتو و شال هررنگی خریدم رفته خریده

منی ک رفتم رنگ مبلمو ی جوری برداشتم ک تک باشه واقعا حرص میخورم

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

عيب نداره عزيزم. هرچي بيشتر حساس بشي بدتره.

اخه انقد دیگه زیادیه هرمدلی میخرم میرن میخرن

بزرگترم هستن

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه انقد دیگه زیادیه هرمدلی میخرم میرن میخرنبزرگترم هستن

ميدونم. ادماي اين مدلي رو ديدم. ادم هم اذيت ميشه يكم. ولي خب عيب نداره. چرا به خودت سخت ميگيري. 

بذار اونم مثل تو بخره. 

منم اوايل يكم شبيه شما بودم. ولي الان اصلا واسم مهم نيست. زندگي ارزشش رو نداره بخاطر اين چيزا از هم دلخور شيم

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

سلیقتو قبول داره دیگه عیبی نداره حساس نشو

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          

میشه لطفا عکس بدی ؟

آخه من تا حالا مبل سبز فسفری ندیدم 🥹

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
اخه انقد دیگه زیادیه هرمدلی میخرم میرن میخرنبزرگترم هستن

اینا چه رمزی میزنن ؟

شوهراشونو از کجا دانلود میکنن ؟

هم پولدارن و هم شوهرش پایه ست که سریع خرید میکنن

اصلا هم برا شوهرش مهم نیست مبلامون نوعه چرا مبل می خری یا کتابخونه به چه درد میخوره

فقط میخرن

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
عمدا بهش بگو از رنگ مبلا خوشم نمياد خز شده همه ازش خريدن شايد گذاشتم ديوار فروختم ي ست جديد خريدم

تازه خریدم

اینا چه رمزی میزنن ؟شوهراشونو از کجا دانلود میکنن ؟هم پولدارن و هم شوهرش پایه ست که سریع خرید میکننا ...

شوهرش اونروز کلی ب جونش غر زد چرا پارچه مبلو عوض کردی

برا بچه هام هرچی بخرم سریع میره میخره