2777
2789
عنوان

خراب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 83 پست
متن منظور دار مثلا چی

چ می‌دونم متن احساسی عاشقانه ای چیزی ک منظور برسونه

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

همون کوئسشن باکس هم خوبهولی من امروز تو سیو مسیجم یه متن خطاب به خودم نوشتم که اینطوری باش اونطوری ب ...

قول میدیم دختر خوبی باشیم این یکی بگذره فقط😂

باید ریپلای کنه این چه وضعشه اه اه بسه دیگه ببین عکس خودشو پس زمینه عکس خودم استوری کردم نفهم لایکم ...

😐این پرنسسه انگار 

این رابطه جای دوتا پرنسسو ندارع اسی از الان گفته باشم 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

فک نکنه رل زدم دیگه جمع شدنی نباشه😐

نه بابا یجوری بنویس ک اون بگیره با خودشی 

بابا تهش میری درمونگاه مثلا پناه بر خدا ویروس شدید گرفتی و تمام با ی سرم ورقو بر میگردپنی ب شرطی که یکی ازت استوری بگیره دوستی چیزی 

😂😂جان جدت تو فقد خسته نشو ما یجوری جمعش میکنیم عشقم

عشقم اصلا با حوصله میشم هر روز برات صبح بخیر شخصا میفرستم فقط این یکی‌درست بشه😂

نمیدونی بهش فک میکنم چه فرصت هایی رو خراب کردم😐

قول میدیم دختر خوبی باشیم این یکی بگذره فقط😂

تهش اسم ننشو بفهم سید برات جمعش می‌کنه و تمام🤣🤣😭😭

عشقم اصلا با حوصله میشم هر روز برات صبح بخیر شخصا میفرستم فقط این یکی‌درست بشه😂نمیدونی بهش فک میکنم ...

😂😂 برا من ک‌نه  برا اون طفلی بفرست 

😁نپره یهو خاهرم برو جلوشو بگیر 

دست ب دامن گل گلیش شو🙈😂

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز