2821
2789
عنوان

خراب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 83 پست
از قرمه گذشته نمیدونی چی ها استوری کردم😂خیلی سفت گرفته بیخیال پسر شل کن 😂تولدشو تبریک گفتم روز دخت ...

😭🤣

ببین کوئسشنو گفتم 

اگه نشد استوری دپ بزار جواب نداد

تو درمانگاه بده دوست صمیمیت استوری ازت بزارع تگت کنه تو اد کن 

بعد جونم بگه

عکس خودتو بزار متن منظور دار بنویس

یا کلا ی استوری منظور دار بزار

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چطوری جمعش کنیم

همون کوئسشن باکس هم خوبه

ولی من امروز تو سیو مسیجم یه متن خطاب به خودم نوشتم که اینطوری باش اونطوری باش این اشتباهاتو نکن و فلا تا ببینم بهش عمل میکنم یا نه 😂

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

اسی عکس قهوه فیک از توی پینترست در بیار که روش کفش مثل قلب باشه بعد روش متن منظور دار بنویس استوری کن

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

نهههه آنوقت فکر می‌کنه اسی خیلی میاد صفحه چتشو میخونه و پیگیره باید ی راه دیگه 😂

اره این ضایعس 😂

چند روز پیشم دانشگاه همو دیدم اون اوا منو دید با نگاهش منم تعجب کردم بعدش دوهزاریم افتاد هاااات کیه یادم اومد😂

بلاگر طوره پیجم پی وی بزارمش کلوز نظرت چیه

آره کلوز ام خوبه عکستو بزار ولی لختی پختی نه ک بعدا اگه نیومد ریپلای کنه فکر بدی راجب کنه

ی عکس قشنگ بزار متن منظور دار بنویس

😂😂 یه لگن بیار بشوریم بره پی کارش😁🙈😂💔

ایییییشششششش چندشم میشهههع😭😭😭🤣🤣🤣🤣من شلنگو میگیرم با فشار آب شاید پاک شد 

آره کلوز ام خوبه عکستو بزار ولی لختی پختی نه ک بعدا اگه نیومد ریپلای کنه فکر بدی راجب کنهی عکس قشنگ ...

متن منظور دار مثلا چی

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
😭🤣ببین کوئسشنو گفتم اگه نشد استوری دپ بزار جواب ندادتو درمانگاه بده دوست صمیمیت استوری ازت بزارع ت ...

باید ریپلای کنه این چه وضعشه اه اه بسه دیگه ببین عکس خودشو پس زمینه عکس خودم استوری کردم نفهم لایکم نکرد😂

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز