2777
2789
عنوان

وسواس میخواد خفه کنه منو

180 بازدید | 15 پست

مادربزرگم چند روز پیش فوت شد وقتی جنازش رو آوردن خونه خیلیییی حالم بد شد فریاد میکشیدم و دست زدم به بدن مامان بزرگم ذهنم گفت بهش بگو بعد خودش خانوادمو نبره مثلا برادرم خواهرم یا 😭فکرم همش میگه برو از زیر خاک دوباره دست بزن بهش که این فکرو نکنی خنثی شه خیلی ترسیدم !

این افکار آزارم میده 😓

بعد از فوت عزیزانمون شوک شدید بهمون وارد میشه انرژیمون خیلی میاد پایین افکار وسواس گونه برای همین زیاد میشه 

خودتو ببند به تلاوت قران

مادربزرگ خدابیامرزتون مگه حضرت عزراییله که بتونه جون عزیزان شمارو بگیره 🥲🫶

این فکرا رو دور کن از خودت تنها چارش پناه بردن به خدا و قرآنه🫶

بعد از فوت عزیزانمون شوک شدید بهمون وارد میشه انرژیمون خیلی میاد پایین افکار وسواس گونه برای همین زی ...

سلامت باشی 

درسته اما ذهنم نمیزاره از دل قرآن بخونم اذیتم میکنه ۸ سال وسواس فکری دارم و الان چند تا فکره ک شب و روز داره آزارم میده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلامت باشی درسته اما ذهنم نمیزاره از دل قرآن بخونم اذیتم میکنه ۸ سال وسواس فکری دارم و الان چند تا ف ...

وسواس فکری یکی از بدترین دردهایی هست که ادم میتونه تجربه کنه کاش میشد بری پیش یه روانشناس 

از سر دلتم میخونی بخون حتی به ایه ها نگاه کن اولش سخته یواش یواش میتونی باور کن قران معجزه میکنه متمرکزت میکنه

هرچقدر برای فکرت کار درست نکنی خودش میره خودشو درگیر کاری که از قبل عادت کرده میکنه خاصیت مغز درگیر شدنه 🫶🥲

تو موفق میشی مطمئنم 🫶

وسواس فکری یکی از بدترین دردهایی هست که ادم میتونه تجربه کنه کاش میشد بری پیش یه روانشناس از سر دلتم ...

عید رفتیم شمال اونجا تنور بود توش آتیش روشن میکردن وقتی اومدیم بیرون چشمای من خورد ب عدد ۳۰ ذهنم گفت چون آبجیت ۳۰ سالشه اگر برنگردی دوباره آبجیت آتیش میگیره به بهونه جا گذاشتن چیزی برگشتن اون ویلا بعد دوباره داشتیم برمیگشتیم چشمای من افتاد ب عدد ۱۲ ذهنم گفت بعدش ۱۳ ینی داداشت آتیش میگیره باید برگردی 😭برنگشتم چون دیگ نمیشد تا الان درگیرم نمیدونم چرا برگردم جون داداشمو نجات بدم 

حرفی داری بگو خیلی حالم خرابه !؟

عید رفتیم شمال اونجا تنور بود توش آتیش روشن میکردن وقتی اومدیم بیرون چشمای من خورد ب عدد ۳۰ ذهنم گفت ...

دوست عزیزم قربونت برم باور کن من بعد از ۴۰ سال زندگی به این نتیجه رسیدم هیچکس به جز خود ادم نمیتونه بهمون کمک کنه 

من نمیدونم شما تا چه حاد ادم معتقدی هستید اما باور کنید من از اعتقاداتم نتیجه دیدم و اروم شدم

دوست عزیزم قربونت برم باور کن من بعد از ۴۰ سال زندگی به این نتیجه رسیدم هیچکس به جز خود ادم نمیتونه ...

بله خود دکتری ک بهم پیشنهاد شوک مغزی داد همین رو گفت ۵۰ درصد خودت 

این چیزی که تعریف کردم به نظر شما وسواسه ،یا حقیقت داره؟راستشو بگید 

خواهش میکنم 

بله خود دکتری ک بهم پیشنهاد شوک مغزی داد همین رو گفت ۵۰ درصد خودت این چیزی که تعریف کردم به نظر شما ...

قطعا وسواسه عزیزدلم 

ما نه نیروی ماورایی داریم که چیزی بهمون الهام بشه نه اونقدر معصوم و پاکیم که بشیم مخاطب الهام الهی 

باور کن تمامش زاییده ی ذهن اشفته خودته 

دعام کن بچه کوچیک دارم

اقای فاطمی نیا در جواب بعضیا که میگفتن دلشوره گرفتیم و اینا 

میگفتن چه دلشوره ای مگه شما علم لدنی داری از چیزی باخبری که میگی دلشوره گرفتم 

شما تمام شش دنگ حواستو بده بخدا 

ازت میخوام روزی ده مرتبه حضرت مهدی امام زمان رو صدا کنی 

اینکارومیکنی؟

فقط ده مرتبه

هفته ای ده تا اصافه کن به این ده مرتبه تا برسی روزی صد بار اوکی؟

بخدا من از صدا زدن امام زمان معجزه دیدم حتی همین امشب در اوج ناامیدی جایی که فقط خودم بودمو خودم

روزی ده بار بگو اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان 🫶🫶🫶

دوست عزیزم اونی که داره هر دقیقه در گوشت حرف میزنه خودش شیطونه 

توی خونت صوت قران پخش کن تاجایی که میتونی وقتی قران تلاوت میشه صحبت نکن بخدا چند وقت بگدره به چنان ارامشی میرسی که بخودت میگی کاش زودتر اینکارو کرده بودم 🫶

اقای فاطمی نیا در جواب بعضیا که میگفتن دلشوره گرفتیم و اینا میگفتن چه دلشوره ای مگه شما علم لدنی دار ...

😭بله صدا میزنم چون خیلی ب دادم رسیدن 

من خدارو با تمام وجود حس کردم اما این وسواس لعنتی همه چیو ازم گرفت

بازم تلاشمو میکنم صدا میزنم یا خدااااا یا صاحب الزمان ادرکنی

دوست عزیزم اونی که داره هر دقیقه در گوشت حرف میزنه خودش شیطونه توی خونت صوت قران پخش کن تاجایی که می ...

اینکارم انجام دادم من هزاران هزار راهو تو این ۸ سال امتحان کردم تا یه مدا اوکی بودم بعد اون آدم توی ذهنم اومده وحشتناک منک ترسونده ک اگر از من اطاعت نکنی ب بدترین شکل جون عزیزانت رد میگیرم 

اینکارم انجام دادم من هزاران هزار راهو تو این ۸ سال امتحان کردم تا یه مدا اوکی بودم بعد اون آدم توی ...

اون خود شیطونه 

ببین انسان اشرف مخلوقاته خب 

ینی ته ته انرژی 

بعد یه سری موجودات دیگه هم هستن تو این عالم که مرتبشون از ادم پایین تره خب؟

حالا هرچقدر انسان فرکانسش منفی باشه و انرژی  منفی داشته باشه ازون ته انرژی بودن فاصله میگیره خب؟

میاد کجا؟ فرکانسش میرسه به اونا که از ما پایین ترن 

پس این حالتایی که داری طبیعیه اینکه وسواس گرفتی اینکه اون ادم تورو تهدید میکنه نشون میده تو از سطح بالای انرژی فاصله گرفتی نزدیک سطح بقیه موجودات هستی شدی

و داری اذیت میشی 

حالا برای اینکه حالت بهتر بشه دوباره باید بری بالا 

سخنرانی مذهبی گوش کن مث اقای فاطمی نیا 

صوت قران بذار پخش بشه مث سوره جن سوره مزمل سوره یاسین این سوره ها عالین برای برطرف شدن حال و هوایی که داری و از همه مهمتر گفتن ذکر که یکیش استغفار هست یکیش اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان

دوست عزیزم یه گروهی هم هست که روانشناس مذهبی داره میتونی ازشون حسابی کمک بگیری فکر نمیکنم هزینه چندانی بگیرن شاید نهایتا ۱۰۰ تومن 

ولی پیام های رضایتی که همیشه توی گروه گذاشته میشه نشون میده چقدر ادم هستن که جواب میگیرن ازمشاوره هاشون