2777
2789

ولی من حسم برا بقیه خوبه

بدا خودم جواب نمیده 

میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینو مطمئن باش حاجتتو بدست میاری و هیییچ اتفاق بدی نمیفته

اگه بخوای دلت اروم بشه و بیشتر مطمئن باشی ب نیت حضرت ام البنین ۱۰۰۰ صلوات بفرست

میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂

ولی من حسم برا بقیه خوبهبدا خودم جواب نمیده

میخواستم بدونم رتبم اونی که میخوام میشه ؟ ممکنه بهترم بشه ؟ بین 3 و 4 هم یکی رو بگین 

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg

منم بگو هرچی حس میکنی

یکم لجبازی

فیست از نظر بقیه جذابه 

عصبانی بودنت بیشتر از خونسرد بودنته

ایندت خیلی روشنه در آینده ای نزدیک ی خبر ب شدت عالی دریافت میکنی ک خوشحالیش برات طولانی مدته

یکم لجبازیفیست از نظر بقیه جذابه عصبانی بودنت بیشتر از خونسرد بودنتهایندت خیلی روشنه در آینده ای نزد ...

جدی 

ممنون گفتی حرفات درست بود

ببخشید خبر خوب از چه نظر کاری عشقی درسی چی

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش

میخواستم بدونم رتبم اونی که میخوام میشه ؟ ممکنه بهترم بشه ؟ بین 3 و 4 هم یکی رو بگین

بهتر از اونی ک فکر میکنی میشه ب شرطی ک باز بیشتر تلاش کنی

۳

ایندت روشنه قول میدم

جدی ممنون گفتی حرفات درست بودببخشید خبر خوب از چه نظر کاری عشقی درسی چی

از لحاظ عشقی  ک زندگیت عاشقانه پیش میره

ولی نمیدونم از چه موضوعی خبر خوب داری