2777
2789
عنوان

دکتر ندا حاجیها

120 بازدید | 2 پست

تو تاپیک ها ون نفری هستن که فقط یه تاپیک زدن اونم در مورد این دختره و همش ازش بد گفتن

بعضیام هستن خوب گفتن....الان من موندم بالاخره دکتر خوبیه یا خیر...برای بارداری نمی‌خوام تنبلی تخمدان دارم

این دکترو بهم معرفی کردن

برای اقدام بارداری نزدیک به ۵ماه پیش ایشون رفتم ، ایشون با یه قرص اشتباهی بنام کلومیفن باعث شدن که من کیست تخمدان بگیرم ، از وقت دادن مطبشون نگم براتون که فوق العاده بی نظم هستن ، من هر وقت میرفتم حداقل ۵ ساعت باید معطل میشدم تا خانم بیاد ، منشیش هم با پرویی میگفت ناراحتین نیاین برین جای دیگه

به من گفت پلیپ داری باید عمل بشی ، قبلش برو سونو هیسترو بده ، رفتم توی سونو مشخص شد که دو تا پلیپ دارم...

روز عمل چهار ساعت منو معطل کرد تا بیاد ،وقتی هم که تشریف آورد جواب سونوی منو نگاه نکرد ، منو بیهوش کردن و بعد از عمل رفتم مطب گفت راستییییی تو دوتا پلیپ داشتیاااااا😐

من مات و مبهوت نگاهش کردم گفتم خب معلومه که دوتا داشتم 🙄

مگه سونوی منو نگاه نکردی ؟؟؟ حرف رو عوض کرد گفت یه دونه پلیپ درآوردم داشتم میگشتم که ببینم چیزی نباشه دیدم یه دونه دیگه هست😐😐😐😐

و برای عمل پلیپ گفت باید ۱۵ میلیون تومن یا نقد یا کارت هدیه بیاری مطب!!!! منم به منشی گفتم بابت چی؟؟!! گفت بابت عمل

در صورتی که هزینه ی عمل رو به بیمارستان جدا دادیم

این خانم عاشق پوله ، همه چیزو پول میبینه

من خیال کردم خیلی خوبه و گول زبون و کلیپهای زایمانشو خوردم

لعنت به اینستاگرام👎

برای اقدام بارداری نزدیک به ۵ماه پیش ایشون رفتم ، ایشون با یه قرص اشتباهی بنام کلومیفن باعث شدن که م ...

وااااا چقدر بی شعور بوده

منم حقیقتش چنتا از آشناها تعریفشو میکردن

مثلا زندایی میگ اصن ب من سونو و آزمایش ننوشت و گف فلان روز بیا عمل داشت میگف ک اره آنقدر مثلا تشخیصش خوبه پس حتما از سرش باز کرده اینم نامیده

حالا دکتر خوب سراغ نداری شما؟؟

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز