2777
2789
عنوان

دارم تک تک خواستگارامو رد میکنم😅

209 بازدید | 16 پست

هیچ کدوم مورد مناسبی نبودن و ازشون خوشم نیومد 

البته سنم هم کمه به نظر خودم با اینکه 21 سالمه 

هنوز احساس میکنم 17 سالمه حتی باورم نشده که 18 سالم باشه چه برسه 21

از طرفی انگار خیلی سالا زود میگذره😂😑

من یادمه اصلاا دلم نمیخواستت۱۸سالکی رو رد کنم 🤐🤐🤣🤣😵‍💫😵‍💫🤕😖

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهترین کارو میکنی

سنت واقعا کمه

به نظرم ۲۶ ۲۷ سالگی خوبه برای ازدواج

هم اینکه عزیزم خیلی سخت بگیر تو انتخابت

عجله نکن

همه چیو در نظر بگیر که خدای نکرده با انتخاب اشتباه به دردسر نیوفتی...

☔️⛈️🌈
وای خیلی حس بدی هست اصلا اصلا اصلا فکر نمیکنم که سنم این باشه 😂

🤣🤣🤣😵‍💫😵‍💫🤣🤣😖😖بعدش دلم نمیخواست  ۳٠ رو رد کنم. الان چهل سالمه؛ اما هنوز کودک  درونم زنده س و مثل دخترای ۱۸ساله شادم و لباس  و تیپ رنگ روشن میزنم الیته پخته  تر رفتار میکنم 😎😎😆😆

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بهترین کارو میکنیسنت واقعا کمهبه نظرم ۲۶ ۲۷ سالگی خوبه برای ازدواجهم اینکه عزیزم خیلی سخت بگیر تو ان ...

آره واقعا ازدواج تصمیم مهمیه دلم نمی‌خواد فعلا وارد رابطه بشم 

🤣🤣🤣😵‍💫😵‍💫🤣🤣😖😖بعدش دلم نمیخواست ۳٠ رو رد کنم. الان چهل سالمه؛ اما هنوز کودک درونم زنده س ...

ای وای چقدر زود میگذره استرس گرفتم 

به مامانم میگم میگه تو دیونه ای 😂

آره واقعا به نظرت چه سنی خوبه خودم 25 به بالا نظرمه اگر مورد مناسب پیدا شد نشد هم ایرادی ندارد😂

اول استقلال بدست بیاره بزار شرایطط بیفته رو غلطک وابسته کسی نشی چ مالی چ روحی اون موقعه میتونی بهش فکر کنی 

خیالت راحت هر چقدر لول خودتو ببری بالا خواستگار لول بالاتر هم برات میاد

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚