2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سرم کافئین اوردینری زدم البته فقط یه دوره زدم ولی از شدت سیاهی کم شد

با چه کرم دور چشمی زدی؟ 

من هیچوقت نمی‌تونم از مشکلاتی که درونم حس می‌کنم حرف بزنم فقط میفهمم یه چیزی داره از درون منو اذیت میکنه و هر لحظه بیشتر منو غرق خودش می‌کنه. من از درونم از جایی که نه درک می‌شه و نه دیده میشه دارم با یه هیولا می‌جنگم و از بیرون لبخند می‌زنم و مثل یه آدم نرمال رفتار می‌کنم. خستم، از جنگیدن با هیولای درونم عمیقا خستم. حتی یه خواب ابدی هم نمیتونه خستگی رو از روحم بیرون بکشه.

من وقتایی که خوابم کمه یا بد میخابم دورچشام سیاه میشه و گاهی هم زیاد به گوشی نگا میکنم 

خابمو تقریبا درست کردم صبحاهم گلاب و خیار میذارم دورچشام بهتر شده

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

روغن بادام تلخ بزن 

با برنج نیم دونه مال بپز له بشه بعد آبکش کن آبش بزار یخچال بزن صورت 

یه مدت بزن هم زیر چشمات تیرگیش می‌ره هم صورتت صاف و سفید 

کافیه هدف داشته باشی!اون وقت دنیا،به اختیارِ تو می چرخه.تو یک حرکت کوچک کن،گردش دومینو شروع میشه.

کرم؟آبرسان میزدم اینو میزدم کرم تو سن من فکر نکنم لازم میبود

من خواهرم کافئین اوردینری رو با آبرسان میزد 

انقد زیر چشمش خشک میشد ک نگو 

بعد کلا نزدش انداخت گوشه خونه 

من هیچوقت نمی‌تونم از مشکلاتی که درونم حس می‌کنم حرف بزنم فقط میفهمم یه چیزی داره از درون منو اذیت میکنه و هر لحظه بیشتر منو غرق خودش می‌کنه. من از درونم از جایی که نه درک می‌شه و نه دیده میشه دارم با یه هیولا می‌جنگم و از بیرون لبخند می‌زنم و مثل یه آدم نرمال رفتار می‌کنم. خستم، از جنگیدن با هیولای درونم عمیقا خستم. حتی یه خواب ابدی هم نمیتونه خستگی رو از روحم بیرون بکشه.
خواب کافی و دوری از یک مسئله مهم

خود؟