2777
2789
عنوان

پدرم خیلی بد اخلاق و بد دهنه😓

510 بازدید | 28 پست

از وقتی یادمه از بچگیم همش دعوا و کتک کاری دارن ،مامانمو همش میزد،حتی یبار بین دعواشون ک بچه بودم رفتم جداشون کنم با پارچ استیل زدن ابروم زخم شد خون همینجور میرفت حتی دکتر هم نبردن منو ب بقیه هم گفتن خو‌رده زمین ،

ی خواهر دیگ دارم ک عصبی شده و پرخاشگر و بی ادب ،

من ازدواج کردم ولی شوهرم اعتیاد داره ،چند ساله دارم تلاش میکنم ترک بکنه ولی فایده نداره ،همش پدرمادرم میگن طلاق بگیر ،امشب ک دعوا کردن منم بهشون گفتم با این وضعیت میگین طلاق بگیر من تو این خونه روانی میشم انقد ک دعوا میکنین

واقعا نمیدونم قصه زندگی خودمو بخورم یا زندگی پدرمادرمو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثبت که تگا میکنم باز دمشون گرم ازت حمایت میکنن .باز خیلی بهتر از بعضی پدرمادرهایی هستن که توسایت تع ...

فقط میگن 

پارسال ک قهر کردم رفتیم خدمات قضایی مامانم پول نداد بهم مجبور شدم از ی خانمه اونجا قرض کردم بعدا براش کارت ب کارت کردم

فقط میگن پارسال ک قهر کردم رفتیم خدمات قضایی مامانم پول نداد بهم مجبور شدم از ی خانمه اونجا قرض کردم ...

عزیزم ناراحت نشی ولی از دعانویس کمک بگیر خیلی خوبه

من تجربه دارم خواستی بهت کمک کنم❤️

عزیزم ازبچگی وضع خانواده ماهم همین بودامادوسالی میشه که منومادرم باپدرم زندگی نمی‌کنیم بنظرم برای زن ...

از ترکش دیگ نا امید شدم هشت ساله دارم میجنگم ک هر طور شده ترک کنه ولی انگار نمیخواد