2777
2789
عنوان

آداب سِید داشتن 💚

| مشاهده متن کامل بحث + 3380 بازدید | 166 پست
دقیقا مثلا خودم مادربزرگام کلا لرا و پدرام سید به قول اون خوانندهه عرب و عجم قاطی پاتیوم😁😁😁....خو ...

اره دیگه الان ما ترکیم سیدا یه جای خاص ساکن نیستن که بهشون نژاد یا گویش ربط داد همه به گذشته برمیگرده و ازدواج‌های اعراب و ملت های دیگه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودمم یه دوست سید داشتم البته دخترمیگفت همش تو ازدواج اون برای رابطه به شوهرش گیر میداده!

😂😂😂آره خواهرشوهرای منم قشنگ ازشون معلومه . دوتا از خواهرشوهرام که شوهراشونم سیدن 🤧یعنی اینا ی شب از هم جدا نیستن . یکی دیگشونم که شوهرش سید نیست یک ماه اومده بود خونه مادرشوهرم کمکش کنه دیگه روزای اخر میزد رو اونجاش میگفت دیگه نمیتونم باید برم خونم🤣🤣🤣🤣 بعد خونواده شوهرم اینجوری ان که اگه شب رفتی خونه ی کسی خوابیدی حتما زن و شوهرا باهم بخوابن  . اصلا زنونه مردونه تو کار نیست مگر اینکه خونه کوچیک باشه

منم همسر و بچه هام سید خستن ، وای توروحدا سختش نکن من خودم همش تو در و دیوارم از بس که سعی میکنم احت ...

سید خسته چیه دیگه 😂😂

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

چه آدابی مثلا 😐😐

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

شوهر سید چطوریه؟!ببخشید می پرسم میگن میل جنسیشون زیاده راسته؟!بازم شرمنده که پرسیدم

نه 

گلم امام سجاد هم که مادرش ایرانی بوده دورگه ست دیگه بقول شما عرب و عجم قاطی شدن و این تاثیری روی سی ...

عزیزممم چه جالب. نسل رهبرهم برمیگرده به امام سجاد علیه السلام

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
😂😂😂آره خواهرشوهرای منم قشنگ ازشون معلومه . دوتا از خواهرشوهرام که شوهراشونم سیدن 🤧یعنی اینا ی شب ...

چ ربطی دارن این چیزا بهم

طبع ادما باهم فرق داره وااا

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
یه چیزی بگم ناراحت نشید من که سیدم باور دارم که باید سید رو از شناسنامه ها حذف کرد چون دردسر داره و ...

قدیما رضاخان سادات رو از بین میبرد براهمین خیلی ها سیدبودنشون و پنهان میکردن الان چرا؟

من خودم سیدم ولی هیچوقت کسی احتراممو نگه نداشت و تازه متهم میشم ب خیلی چیزها و کتک میخورم

من از یک شکست عاشقانه می آیم . بگذار همه برای این اعتراف تلخ سرزنشم کنند .شکست نه برای پنهان کردن است نه برای پنهان شدن .می گویند از صبح بنویس . از آفتاب و من چگونه از خورشید بنویسم وقتی تمام وقت . باران پنجره ی چشمانم را شسته است . همه دلشان نقش های مثبت می خواهد و آدم های خوشحال . اما من گمان می کنم این خیلی خوب است ک نمی توانم ادای آدم های خوشبخت را در بیاورم .بی ستاره ام و زرد با طعم معطر پاییز .ک حضورش تنها معجزه ی لحظه های تنهایی من است . قیمت وفا شاید گران تر از آن بود ک بهانه ی دوست داشتنی زندگیم از عهده ی داشتنش بر آید . سقف اعتماد تعمیری ست . مدام چکه می کند .آغوش ترانه ها همچنان از عطر تن او ک باید پر باشد خالی ست .نمی توانم باورش کنم نه رفتنش و نه ماندنش را .مهم نیست تمام سرزنش ها را می پذیرم به بهانه ی تولد حقایق غم انگیزی ک درد را به درد می آورد و آتش را می سوزاند . خلاصه غم سنگینی ست اگر سر نخواستن دلی دعوا باشد . اما همیشه حق با برنده ها نیست . می شود در عین بازنده بودن سر بلند بود و او را از کوچه پس کوچه های دنیا گدایی کرد . قرار بود حقیقت را بگویم سخت ست . بی علاج ست . دانستنش آدم را کم کم می کشد . گریه ی شبانه می آورد . اما همین است خبر کاملا ناگوار و واقعی ست ....اون یکی رو جز من داشت ....سکوت می کنم تا ب خاک سپردن آخرین خاکسترهای آرزوی بر باد رفته ام آبرومندانه باشد . گریه می کنم باشکوه . مثل اقیانوس . بلند مثل اورست . او نمی شنود و نمی داند که ماه . خوشبختی مشترک همه ی بی ستاره هاست . یک سوال کوچک می ماند برای پرسیدن از کسی که بی پاسخ ترین سوال فکر آشفته ی من است .... چی کار کرد این دل سادم .... که از چشم تو افتادم ؟؟؟ ...اینقدر روز و شبامو خونه ی ستاره کردی.... ک ب یادم نمی مونه نامه هامو پاره کردی....

سید هستم بگید شوهرم چه احترامی باید بهم بزاره اسکرین شان میگیرم میفرستم براش

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

بعضی ها واقعا سید نیستن تو گذر زمان چون به سیدها خیلی احترام میزاشتن و از اینجور موردها لقب سیدرو رو ...

چطور از طریق ژنتیک میشه فهمید 

آهان راستی یه چیزی من تازه عروسی کرده بودم دخترعموم منو دید دعوام کرد که چرا آرایش کردی زن سید که آر ...

چقدر سمی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز