2777
2789
عنوان

آداب سِید داشتن 💚

| مشاهده متن کامل بحث + 3285 بازدید | 166 پست
دقیقا مثلا خودم مادربزرگام کلا لرا و پدرام سید به قول اون خوانندهه عرب و عجم قاطی پاتیوم😁😁😁....خو ...

اره دیگه الان ما ترکیم سیدا یه جای خاص ساکن نیستن که بهشون نژاد یا گویش ربط داد همه به گذشته برمیگرده و ازدواج‌های اعراب و ملت های دیگه 

دقیقا همه جای دنیا از همه نژادها هست ....آدم بودن از همه چی مهمتر ....انسانم آرزوست😮‍💨😮‍💨😮‍💨شب بخیر بچه ها 

قورباغه ات را قورت بده......لبخند زیباترین هدیه ایست که میتوان به دیگران داد و بخشش بزرگترین مهربانی

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودمم یه دوست سید داشتم البته دخترمیگفت همش تو ازدواج اون برای رابطه به شوهرش گیر میداده!

😂😂😂آره خواهرشوهرای منم قشنگ ازشون معلومه . دوتا از خواهرشوهرام که شوهراشونم سیدن 🤧یعنی اینا ی شب از هم جدا نیستن . یکی دیگشونم که شوهرش سید نیست یک ماه اومده بود خونه مادرشوهرم کمکش کنه دیگه روزای اخر میزد رو اونجاش میگفت دیگه نمیتونم باید برم خونم🤣🤣🤣🤣 بعد خونواده شوهرم اینجوری ان که اگه شب رفتی خونه ی کسی خوابیدی حتما زن و شوهرا باهم بخوابن  . اصلا زنونه مردونه تو کار نیست مگر اینکه خونه کوچیک باشه

گلم امام سجاد هم که مادرش ایرانی بوده دورگه ست دیگه بقول شما عرب و عجم قاطی شدن و این تاثیری روی سی ...

عزیزممم چه جالب. نسل رهبرهم برمیگرده به امام سجاد علیه السلام

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
😂😂😂آره خواهرشوهرای منم قشنگ ازشون معلومه . دوتا از خواهرشوهرام که شوهراشونم سیدن 🤧یعنی اینا ی شب ...

چ ربطی دارن این چیزا بهم

طبع ادما باهم فرق داره وااا

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
یه چیزی بگم ناراحت نشید من که سیدم باور دارم که باید سید رو از شناسنامه ها حذف کرد چون دردسر داره و ...

قدیما رضاخان سادات رو از بین میبرد براهمین خیلی ها سیدبودنشون و پنهان میکردن الان چرا؟

بعضی ها واقعا سید نیستن تو گذر زمان چون به سیدها خیلی احترام میزاشتن و از اینجور موردها لقب سیدرو رو ...

چطور از طریق ژنتیک میشه فهمید 

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨متاهل هستم 🥰