2777
2789
عنوان

سه روزه اومدم خونه بابام 🥺

490 بازدید | 42 پست

تقریبا ۶ ماه هست عروسی کردیم 

تو این مدت بحث زیاد داشتیم اما اصول احترام ، باز بودن راه ارتباط مثل تماس و .. و جدا نبودن رو رعایت میکردیم ، این اواخر ولی نقض شدن ، من یه سقط داشتم و روحیم چه در بارداری و چه بعدش به هم ریخت 

تو اون دوران خیلی بحث داشتیم و اثرات بدی تو ارتباطمون گذاشت ، یکیش این بود که تا کوچکترین بی توجهی از سمت همسرم میدیدم احساس خفگی بهم دست میداد و باید میزدم بیرون از اون فضا و راه میوفتادم سمت خونه پدرم گرچه کوچک ترین چیزی نمیگفتم و کسی متوجه مشکلمون نمیشد و برمیگشتم ، چندین بار اتفاق افتاد و نهایتا صحبت کردیم که این رفتار رو انجام ندم و اگر تو شرایط بدی از نظری روحی بودم حتما متعهد باشه بشینه و گوش کنه تا حرفامو بزنم ، همه چی تقریبا نرمال بود تا اینکه ۳ روز پیش به خاطر بیماری دلم میخواست همسرم توجه بکنه یکم کمک بده بهم ، رفتم باهاش صحبت کنم دیدم انگار تو حالت قهره ، گفتم صحبت کنیم گفت نمیخوام ، اصرار کردم چرا نمیخوای گوش بدی محل نداد و گوشی رو برداشت ، بازم اصرار کردم پاشد بره تو اتاق جلوشو گرفتم و با گریه ازش درخواست کردم بمونه تا حرف بزنم یکم ولی هلم داد اونور و دستمو از خودش جدا کرد و رفت و گفت ولم کن ، منم گفتم ولت میکنم و با وسایل ضروری که برا سرکار رفتنم لازم بود زنگ زدم پدرم اومد دنبالم و رفتم ، 

خیلی حس اضافه بودن و تحقیر شدن داشتم به خاطر اون رفتارش ، واقعا حس کردم ازم متنفره ، تا فرداش یه پیامک سلام فقط داده بود که جواب ندادم و فرداش گفت رفته یه شهر دیگه پیش دوستاش ، خیلی دلم شکست ، شبو اونجا مونده بود و امروز که میشه روز سوم رفتن من تازه برگشته و پیام داوه بود که من رسیدم هروقت خواستی بگو بیام دنبالت ، من حاضرم جدا بشم ولی اینطوری نرم ، خیلی درناکه برام اینطوری وسط زندگی ولم کرده از نظر عاطفی ، درصورتی که محبت و علاقه ش منو مشتاق ازدواج باهاش کرد ، واقعا حس میکنم این بی تفاوتیش یه فاصله انداخته تو دلم بین من و اون ، نمیدونم چیکار کنم

من فهمیده‌ام که وقتی دهانت را می‌بندی، قدرتمندتر هستی🙃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرمت وقتی تا اینجا شکسته بشه به خانواده کشیده باشه واسه من دیگه تموم شده است

خانواده ها هیچکدوم چیزی نمیدونن از جزئیات و اهل دخالت و کنجکاوی هم نیستن 

شما متاهلی ؟ 

خیلی زود به دعوا افتادید متأسفانه

نمیدونم چی بگم ولی من بودم دیگه ادامه نمیدادم چون دیگه گند خورده

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

خیلی زود به دعوا افتادید متأسفانهنمیدونم چی بگم ولی من بودم دیگه ادامه نمیدادم چون دیگه گند خورده

چرا ؟ 

عزیزم سخت نگیر درکت می کنم سقط چه قدر برای ما خانوما دردناکه ولی تبعات طلاق و جدایی خیلی داغونترت میکنه  خواهش میکنم زندگیت رو راحت از دست نده برای زندگیت بجنگ

خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن

شوهرمن اول زندگی دلم رو خیلی شکست ولی من بخاطر بی توجهی ی بارم خونه پدرم نرفتم شماهم تازه ازدواج کردین عجول نباش کمی صبر کن اخلاق همو بدست بیارین

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن