2777
2789
عنوان

ویژگی های همسر ایده آلتون بگید

294 بازدید | 33 پست

ببینید فرض کنید این تاپیک جادوییه، هرچی اینجا بنویسید تبدیل میشه به همسر آیندتون

پس بنویسید مرد ایده آل ذهنتون چه خصوصیاتی داره، هم ظاهری بنویسید هم شخصیتی 

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من متاهلم ولی خب دوس داشتم شوهرم اینجوری باشه 

از لحاظ مالی و ظاهری ایده ال منه 

ولی دوس داشتم رفیق باز نبود 

کارش تموم شد بیاد خونه 

تو کارای خونه کمک م کنه نازمو بکشه 

بد غذا نباشه هر چی گفتم بگه چشم 

♡

با اخلاق پولدار و زیبا 

مغرور برای دیگران ، اما راحت و عاشق برای من.

زیادی برونگرا و زبون باز نباشه ، برام مهمه.

قابل اعتماد باشه و صبور.

خانواده خوب داشته باشه ، رفیق باز نباشه.

اسمشم قشنگ باشه ممنون میشم.

فعلا اینا تو ذهنمه

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
من متاهلم ولی خب دوس داشتم شوهرم اینجوری باشه از لحاظ مالی و ظاهری ایده ال منه ولی دوس داشتم رفیق با ...

ینی اگر زشت بود و مالی هم پولدار نبود اوکی بود؟

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

یه مرد قدبلند خیلی بلند هااا😁جذاب چشم و ابرو مشکی هیکل ورزشکاری😁😊مهربون و باجذبه  عاشقمم باشه اوتقدرخوب باشه که فک همه بیوفته هعع کاش همونحور که میخواستم میشد

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

بسم الله الرحمن الرحیم

یه پسر خوشتیپ و با جذبه  چشم ابرو مشکی و مردونه قد بالای۱۸۰ 

شوخ طبع باشه برون گرا باشه 

شغلش مهندس یا وکیل یا داروساز یا کارمند بانک باشه

خانواده با اصل و نسب و پولدار و باکلاس و بافرهنگی داشته باشه

ماشینش بالای ۱تومن باشه و خونه هم یا باباش بخره یا خودش چون شغلش خوبه به راحتی بعد ۲،۳سال میخره

ایشالا هر چی زودتر😅

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

بیشتر بازش کنید، خیلی ضعیف توصیف میکنید

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی