۵۶اتنمحج مدیر استارتر عضویت: 1399/09/15 تعداد پست: 3305 عنوان امتحان نهایی نهم لطفا بیاید 1021 بازدید | 59 پست من معدل نوبت اولم ۱۶.۷۹ شد زبان ۱۲ علوم ۱۱ ریاضی ۱۲مطالعات ۱۲عیدم هیچچچ کاری نکردم میان ترم دومم افتضاح شد بخدا نمیدونم امسال چمه پارسال ۱۸ بود معدلم نمراتم اینجوری نبود الان کمتر از ده روز دیگه نهاییه چیکارکنمآمادگی ندارم 1404/02/09 | 22:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رستانیتیی عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5776 نمره هات خیلی کم شدهترم اول و مستمر ترم دوم اصلا اهمیتی ندارهمگر اینکه معدلت برات مهم باشه دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.
ririri8079 عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 2482 بخوان. ۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲
رستانیتیی عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5776 تاجایی که میدونم ۴خرداد اولین امتحانتون شروع میشه،۳هفته وقت داری دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.
۵۶اتنمحج مدیر استارتر عضویت: 1399/09/15 تعداد پست: 3305 نمره هات خیلی کم شدهترم اول و مستمر ترم دوم اصلا اهمیتی ندارهمگر اینکه معدلت برات مهم باشه میدونم اینا رو گفتم که مشخص بشه برای امتحان آماده نیستم چیکار کنم راهنمایی خواستم
رستانیتیی عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5776 میدونم اینا رو گفتم که مشخص بشه برای امتحان آماده نیستم چیکار کنم راهنمایی خواستم بشین بخونهدفت چه رشته ایه؟کم کم از امشب یه ساعت برای هر امتحانت بخون نهمم سخت نیستشراحت بهتون نمره میدن دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.
۵۶اتنمحج مدیر استارتر عضویت: 1399/09/15 تعداد پست: 3305 تاجایی که میدونم ۴خرداد اولین امتحانتون شروع میشه،۳هفته وقت داری گفتن ۲۰ اردیبهشت
۵۶اتنمحج مدیر استارتر عضویت: 1399/09/15 تعداد پست: 3305 تاجایی که میدونم ۴خرداد اولین امتحانتون شروع میشه،۳هفته وقت داری گفتن ۲۰ اردیبهشته
رستانیتیی عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5776 گفتن ۲۰ اردیبهشت نمیدونم من یه دوست دارم همسن توعه 😂برنامشونودادن کشوریه از ۴خرداد شروع میشهکدوم استانی؟ دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.
۵۶اتنمحج مدیر استارتر عضویت: 1399/09/15 تعداد پست: 3305 بشین بخونهدفت چه رشته ایه؟کم کم از امشب یه ساعت برای هر امتحانت بخون نهمم سخت نیستشراحت بهتون نمره م ... من به رشته های هنری علاقه دارم
۵۶اتنمحج مدیر استارتر عضویت: 1399/09/15 تعداد پست: 3305 نمیدونم من یه دوست دارم همسن توعه 😂برنامشونودادن کشوریه از ۴خرداد شروع میشهکدوم استانی؟ مازندران
رستانیتیی عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5776 من به رشته های هنری علاقه دارم راحتمیتونی وارد رشته ی که میخوای بشینمره ای ۱۲خیلی کمه یعنی به جرعت میتونمبگم افتضاحهمن نهم شب امتحان میخوندم ۱۹میگرفتم دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.