۵۶اتنمحج مدیر عضویت: 1399/09/15 تعداد پست: 3305 عنوان امتحان نهایی نهم لطفا بیاید | مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 59 پست من معدل نوبت اولم ۱۶.۷۹ شد زبان ۱۲ علوم ۱۱ ریاضی ۱۲مطالعات ۱۲عیدم هیچچچ کاری نکردم میان ترم دومم افتضاح شد بخدا نمیدونم امسال چمه پارسال ۱۸ بود معدلم نمراتم اینجوری نبود الان کمتر از ده روز دیگه نهاییه چیکارکنمآمادگی ندارم 1404/02/09 | 22:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarina230 عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 152 نمیدونم من یه دوست دارم همسن توعه 😂برنامشونودادن کشوریه از ۴خرداد شروع میشهکدوم استانی؟ ۴ خرداد اولین امتحان نهایی هست به جز سه درس بقیه استانی هستن
رستانیتیی عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5776 مازندران اولین امتحانتون چیه؟ دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.
رستانیتیی عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5776 درخواست دوستی بده بهت کمککنم بیایی بالا دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.
premium عضویت: 1401/01/18 تعداد پست: 5211 دو روزی یه درس رو بخون کتاب رو قشنگ بخوننمونه سوال سالای قبلم حل کندههه روزه ها کم نیست که « ویوا لا ویدا » « زنده باد زندگی» سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید
۵۶اتنمحج مدیر استارتر عضویت: 1399/09/15 تعداد پست: 3305 راحتمیتونی وارد رشته ی که میخوای بشینمره ای ۱۲خیلی کمه یعنی به جرعت میتونمبگم افتضاحهمن نهم شب ام ... من اصلا نمیتونم شب بیدار بمونم من به دلایل زیادی که تاپیک قبل گفتم حالم اینطوری شدهجالبه هیچ کلاس تفریحی و مهارتی نمیرم
sarina230 عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 152 من اصلا نمیتونم شب بیدار بمونم من به دلایل زیادی که تاپیک قبل گفتم حالم اینطوری شدهجالبه هیچ کلاس تف ... درخواست دوستی رو قبول میکنی؟
رستانیتیی عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5776 من اصلا نمیتونم شب بیدار بمونم من به دلایل زیادی که تاپیک قبل گفتم حالم اینطوری شدهجالبه هیچ کلاس تف ... درخواست دوستی بده عزیزمبهت کمکمیکنم نمره های خوبی بگیری دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.
sarina230 عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 152 درخواست دوستی بده عزیزمبهت کمکمیکنم نمره های خوبی بگیری به منم کمک کن
رستانیتیی عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5776 به منم کمک کن توام درخواست دوستی بده گلم دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.
۵۶اتنمحج مدیر استارتر عضویت: 1399/09/15 تعداد پست: 3305 درخواست دوستی بده عزیزمبهت کمکمیکنم نمره های خوبی بگیری ممنون
رستانیتیی عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5776 خوشگلا سایت خرابه نمیتونم درخواست دوستی هارو قبول کنم دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.