2777
2789

من رفیق دارم کلاس نهم باهاش صمیمی شدم ینی از کلاس اول باهم بودیم و صمیمی نبودیم خلاصه الان ک دوازدهمم این همش گوه خوری میکنه 

مثلا همین چن روز پیش من میخاستم با یکی از دوستام ک از یه درسه دیگ اس باهم بریم برا کنکور اون رفته پیش اون دوستم گفته فلانی نمیاد منو ببرین یا همین امروز رفته استوری گذاشته منو تگ نکرده لج کرده با من من باهاش کاری نکردم

بعد مامانم میگ باهات سرلج افتاد با عکسات کاری نکنه چون یبار دیگ هم ازش دلخور شدم کلاس دهم بودم ولی با عکسام کاری نکرده الان انقد استرس دارم ک کاری نکنه اینکاراش بیشتر از لجبازیشه یا از رو دشمنی یه دختر عمو داشت اونم همینجوری وقتی ک بامن آشنا شد دختر عمرشو فراموش کرد پشتش هزارتا حرف درآورد ک این فلانه ولی عکسشو پخش نکرده

من یه روز دیگ کنکور دارم گند زده شد تو تمرکز انقد استرس گرفتم بابام خیلی آدم سختگیریه همیشه میگ یه وقتی عکس نگیری داخل گوشی بقیه بعد پخش باشه بدبخت مون کنی گوشیتو خورد میکنم 

خودتو دست کم نگیر🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینو گفتی یاد خودم افتادم. کلاس نهم یه دوست بشدت صمیمی داشتم منم اون تایم یه دو ماهی رفته بودم مسافر ...

واقعا؟بعدش چیکار کردین؟

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

نه بابا عزیزم مطمئن باش اینکارو نمیکنه ولی به نظرم سعی کن کم کم خودتو محو کنی و ازش فاصله بگیری نه ب ...

مرسی الان ۴ ماهه مثل قبل نیستم باهاش

خودتو دست کم نگیر🌱

اینو گفتی یاد خودم افتادم. کلاس نهم یه دوست بشدت صمیمی داشتم منم اون تایم یه دو ماهی رفته بودم مسافر ...

ههمه چطوری پاک کردی 

اون نگفته عکس بفرست و فقط باهم عکس داریم 

خودتو دست کم نگیر🌱

واقعا؟بعدش چیکار کردین؟

کاری نتونستم بکنم والا ولی فکر کن خیلی دوست بودیم ها هیچ مشکل نداشتیم. جای عکس خودش عکس منو به همه میفرستاد خدا ازش نگذره. ولی عزیزم همه دشمنن در ظاهر دوست. من یه دوستی دانشگاه داشتم سر مسئله ای جدا شدیم از اون روزه هرررر چی اتفاقه بده برام میوفته همش گریه میکنم نه گریه الکی. از اون گریه ها که جیگرم میسوزه چون همش برام بد میاد 

کاری نتونستم بکنم والا ولی فکر کن خیلی دوست بودیم ها هیچ مشکل نداشتیم. جای عکس خودش عکس منو به همه م ...

اره دقیقا منم دیدم که بعضیا بجای عکس خودشون عکس دوستشونو میدن.منم دقیقا دبستان یه دوستی داشتم باهاش خیلی صمیمی بودم یهو ولش کردم.فکر کنم اهش منو گرفت کلی مشکلات برام پیش اومد.کلاس ششم بودم.با عقلو اگاهی اینکارو کردم.خدا منو ببخشه.دختره خیلی وابستم بود الکی ولش کردم.دوستش تو مدرسه من بودم فقط

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

اره دقیقا منم دیدم که بعضیا بجای عکس خودشون عکس دوستشونو میدن.منم دقیقا دبستان یه دوستی داشتم باهاش ...

من هرگز به کسی بدی نکردم. نمیدونم دارم تاوان چیو میدم. همیشه با هر کی دوست بودم حمایتش کردم ولی این دختره که دانشگاه بود خودش کار خیلی زشتی کرد که ازش جدا شدم و متاسفانه نمیدونم چیشد ولی بعد جدایی از اون هر چی اتفاق بده رو سرم ریخته. نمومش دماغم بعد عمل خراب شد حالا برا عمل مجدد باید از غضروف دنده ام بردارن😭