2777
2789
عنوان

سلام خانمای متاهل بیاین

149 بازدید | 19 پست

خانما ی نظرمیخواستم ازتون

ما یه همکلاسی پسرداریم ی کوچولو خیلی ناچیز اوتیسم خفیف داره

خیلی خیلی مذهبیه

و همه بچهای رشته اذیتش میکنن تنها ورودی که باهاش اوکین و کاری بهش ندارن ماها هستیم

امروز روز دختر برای پسرای کلاس شکلات اورد برای دخترا لواشک

بعد من برای رلم تعریف کردم عصبی شد گفت گ..ه خورده همچین کاری کرده

احساس میکنم یکم تعصبیه یا شایدم غیرت خیلی زیاد داره

شما چه برداشتی دارین؟ازتون پرسیدم چون منو اون قصدمون جدیه و خانواده هامون در جریانن برام مهمه که همسرایندم تعصبی نباشه

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

اگر همسرتون بود همچین حرفی میزد؟

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

فقط میتونم بهت بگم هرچه سریعتر با دوس پسرت کات کن اول فیلم ملی و راه های نرفته اش رو ببین بعدشم بدون شوهرت دقیقا از همیناست وگرنه ی لواشکه دیگه 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچها رلم حتی روز دختر رو بهم تبریکم نگفت

فقط میتونم بهت بگم هرچه سریعتر با دوس پسرت کات کن اول فیلم ملی و راه های نرفته اش رو ببین بعدشم بدون ...

دیدم فیلمشو

خیلی خیلی ترسیدم ازش خیلی سالم هست باهمیم

قبلا اینطوری نبود جدیدا ی چیزایی از خودش نشون میده

دیدم فیلمشوخیلی خیلی ترسیدم ازش خیلی سالم هست باهمیمقبلا اینطوری نبود جدیدا ی چیزایی از خودش نشون می ...

منم طرفم این مدلی بود..کلا خیلی خیلی باهاش اذیت شدم..این غیرت نیست اصلا، اون شکاک و بددلم بود..اینجور ادما زندگی‌رو زهر میکنن

این دیگه خیلی زیاده روی میکنه

توقع نداشتم این حرفو بزنه

منم طرفم این مدلی بود..کلا خیلی خیلی باهاش اذیت شدم..این غیرت نیست اصلا، اون شکاک و بددلم بود..اینجو ...

این اصلا شکاک و بددل نیست

ولی غیرت خیلی خیلی زیاد داره

به نظر من دوست پسر شما شدیداً مشکل روحی روانی داره و در آینده بسیار زیاد به مشکل برمی‌خوریم فقط خدا ...

🫠🫠🫠

ببخشید اینطور میگم ولی خیلی بی عقل و کم فهم است.بنده خدا برای همه پسرها و دخترها یه چیزی خریده آورده ...

تازه این بیچاره همیشه برامون کتاب پیدا میکنه

همین ترم ی کتاب قیمتش۶۰۰_۸۰۰تومن بود بهش گفتم از یکی پیدا کرد برام اورد 

هرجاهم گیر میکنیم کارمونو راه میندازه بنده خدا

بعد حالا رل من اصلا روز دخترم بهم تبریک نگفت میگه اعتقادی ندارم

تازه این بیچاره همیشه برامون کتاب پیدا میکنههمین ترم ی کتاب قیمتش۶۰۰_۸۰۰تومن بود بهش گفتم از یکی پید ...

نمیدونم والا چی بگم

خودت بیش تر و بهتر میشناسیش خیلی روی رفتارهاش تمرکز کن و زودی باهاش ازدواج نکن