2777
2789

کادو چی گرفتید؟🥹

من بگمممم👇🏼🥰

صبح زود ساعت ۵ با پارتنرم رفتیم کله پاچه خوردیم🤢(من بدم میاد ولی اصرار کرد ۲ لقمه خوردم)😂

ظهرم رفتیم فلافل گوشه خیابون🥹

خیلی چسبید جاتون خالی😙🌸

عصرشم رفتیم شهربازی🎡🎢

و بعدشم ی آب‌هویج بستنی خوردیم😂🥕

الانم منو رسوند خونه و رفت سرکار🥲

(اسهال در کمین است میدونم)😂

ی گلدون گل و یه گردبند ست هم خرید واسم..🥹

این روزا جفتمون خیلی درگیریم وقت نمیشد همو ببینیم 

بعد چندوقت اومد بالاخره دنبالم...

واسه همین خیلی ذوق امروز ‌و دارم😍

خواستم حال خوبمو باهاتون به اشتراک بذارم🥰

💚آرزو میکنم این حسو واسه همتون!🌸 امیدوارم قسمت همه بشه💚

"وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

پایدار باشین

فدات شم🌸🥰

"وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداشانس بده😂والا من رو یکی کراشم بقیه ک خاستگاریم میان رو رد میکنم😂

😂😂🥰انشالله قسمت هم باشید

وای چقد گوگولی🥺

🌸🥹مرسی

خواستم برم سر تمرین هوا خیلی افتضاح بود مجبور شدم بمونم خونه از الان عذا گرفتم که شب چجوری بخوابم وق ...

ورزش کن😂

خوشبخت بشین عزیزم 

والا دل و دماغ ندارم از شنبه 

همش تو فکر بندریای عزیز هستم

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

کادو هیچی نگرفتم. روز تخمی بود:)))

🥹🥹