توسکا۰۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/26 تعداد پست: 6140 عنوان خمیردندون وی وان کسی هست بزنه 1640 بازدید | 13 پست برند خوبیه به نظرتون؟سیگنال و مریدنت دندونو نابود میکنن میخوان وی وی بخرم خوبه بنظرتون؟ برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران. دختر جنوبم🐚🧜🏻♀️ 1404/02/09 | 19:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ارغوووان عضویت: 1401/01/23 تعداد پست: 2031 اطلاعی ندارم کاش اونی ک دوسش داشتم دوسم میداشت:)لطفا جایی نظر میدم جز استاتر کسی دخالت نکنه😊کاربر۹۸/درخواست دوستی نمیپذیرم/اک دست دو نفره
توسکا۰۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/26 تعداد پست: 6140 مارویس یچی میخوام داروخونه پیدا بشه برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران. دختر جنوبم🐚🧜🏻♀️
دالیما عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 6278 سلام دوست عزیز من جای شما باشم همون مارک های ارزان قیمت و به قولی سطح پایین مثل خمیر داندان های مارک قدیمی از جمله نسیمپونه و اینا را میخریدم چون خمیر داندانهای معروف مینای دندان را خراب میکنن به مرور ولی اونها شوینده های ملایم و خوبی ۶ستن این مشکلات هستن که رشدت میدهد...
robina345 عضویت: 1403/12/20 تعداد پست: 2519 یچی میخوام داروخونه پیدا بشه پیدا میشه وقتی از میان درد رشد نکنی درد رشد خواهد کرد🌱
توسکا۰۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/26 تعداد پست: 6140 سلام دوست عزیز من جای شما باشم همون مارک های ارزان قیمت و به قولی سطح پایین مثل خمیر داندان های مارک ... خب آخه اونا هر چی دندونو میسابی بازم جرم و پلاک میگیره😑بعد من لثه هامم مسواک زیاد بهشون بزنم متورم میشن یچیزی میخوام با مسواک نرم هم دندونو تمیز کنه برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران. دختر جنوبم🐚🧜🏻♀️
توسکا۰۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/26 تعداد پست: 6140 پیدا میشه اصله؟ برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران. دختر جنوبم🐚🧜🏻♀️
دالیما عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 6278 خب آخه اونا هر چی دندونو میسابی بازم جرم و پلاک میگیره😑بعد من لثه هامم مسواک زیاد بهشون بزنم متورم ... خوب چرا میخای انقدر دندونهات را بسابی اونم هر روز برو قشنگ ی جرمگیری کن و بعدم از شوینده های ملایم استفااه بنما این مشکلات هستن که رشدت میدهد...
توسکا۰۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/26 تعداد پست: 6140 خوب چرا میخای انقدر دندونهات را بسابی اونم هر روز برو قشنگ ی جرمگیری کن و بعدم از شوینده های ملایم ا ... خب جرمگیری زیادیشم ضرر داره قبلا دوبار رفتم دندونام حساس شدن برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران. دختر جنوبم🐚🧜🏻♀️
دالیما عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 6278 خب جرمگیری زیادیشم ضرر داره قبلا دوبار رفتم دندونام حساس شدن شما هر روز با شوینده ملایم بشوری جرم نمگیره بعداز چای و قهوه و اینا هم آب ولرم بخور این مشکلات هستن که رشدت میدهد...
توسکا۰۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/26 تعداد پست: 6140 شما هر روز با شوینده ملایم بشوری جرم نمگیره بعداز چای و قهوه و اینا هم آب ولرم بخور بخدا یه مدت شستم دندونم پر از پلاک شد چون مسواک نرم استفاده میکنم خیلی تمیز نمیکنن این خمیردندوناچای و قهوه اصلا نمیخورم برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران. دختر جنوبم🐚🧜🏻♀️
دالیما عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 6278 بخدا یه مدت شستم دندونم پر از پلاک شد چون مسواک نرم استفاده میکنم خیلی تمیز نمیکنن این خمیردندوناچای ... ای بابا دندونا تونم خیلی حساسه من خودم هر چند وقت ن یه بار مسواک میزنم انقدم خوب میشه 😂 این مشکلات هستن که رشدت میدهد...
توسکا۰۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/26 تعداد پست: 6140 ای بابا دندونا تونم خیلی حساسه من خودم هر چند وقت ن یه بار مسواک میزنم انقدم خوب میشه 😂 خوش بحالتون🙃🥲 برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران. دختر جنوبم🐚🧜🏻♀️