2777
2789
عنوان

یکی کمک میکنه طلاق بگیرم اعتماد کنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 67 پست
دقیقا اون از شوهرش بدتره، یه مرد چهل ساله ی علاف که با زنای متاهله و دندون گرد میکنه براشون

واالهه ـکاملاا معلومههه دنبال چیهه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه به جان بچه هام چرا باور نمی کنید ؟لطفا جواب بدید بدونم چی با شده بعضی ها فکر میکنن. سرکاریه بگید ...

عزیزم. اون مرتیکه برا خونت دندون تیز کزده.. میاد میگه خونت رو به نام من بکن تا شوهرت نتونه ازت بگیره.. باهاتم رابطه جنسی برقرار  میکنه که از ترس ابروت نتونی بری شماست ـکنی. ساده نباش. ـبلاکش کن بره.. مگه خودت چلاقی برو دادگاه وکیل تسخیری بگیر و تمام 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

نه به جان بچه هام چرا باور نمی کنید ؟لطفا جواب بدید بدونم چی با شده بعضی ها فکر میکنن. سرکاریه بگید ...

چون واقعا سطح حرفات پایینه جانم درحد ی دخترنوجوان فانتزی باف .

خودت چی فکر میکنی با دوتا بچه شوهرت آشغال ترین آدم هم باشه کارت در حال حاضر خیانته و شما مقصری 

بعد طلاق بگیری بری با اون ؟ اون اگر شرف داشت ب زن شوهر دار چشم نداشت 

و بشین تا بعد طلاق باهات ازدواج کنه نهایت سواستفادشو میکنه تهش باهات مثل ی وسیله رفتار میکنه 

با توجه به اینکه جامعه پر شده از این چیزا و نتیجشم مشخصه باز میپرسی 

وقتی سوالی که جوابش مشخصه رو می‌پرسید یعنی میخواید جوابی که باب میلتون باشه بگیرید نه واقعیت

ببخشید تند رفتم دلم برای بچه هات سوخت 

.....

مثلا وکیل بگیره و ...ولی تشویق به طلاق میکنه خودمم شک دا م بهش نمیتونم اعتماد کنم بهش

اون چشمش دنبال اون خونه س .الان طلاق نگیر برو سر یه کاری به درامد برس بعد جدا شو ولی با اون آدم زندگی نکن

نه از سمت اون نیس مطمئنم

بالاخره مردا پشت همو خالی نمیکنن . وگرنه از کجا شماره تو گیر اورده از کجا میدونه میخوای طلاق بگیری.. هیچ گربه های محض رضای خدا موش نمیگیره.. ساددههههه نباشش 

کارت اشتباهه وفتی شوهر داری با یکی دیگه برنامه میربزی و همه زندکیت بهت میگی.هرچی باشه تا دزد باشه معتاد باشه هر کوفتی باشه تا زمانی که اسمش تو شناسنامته شوهرته .بعدشم این مرده معلوم تیست از شوهرت بدتر نباشه ‌خونه داری طلاق گرفتی میاد میشینه روسرت .وکیل بگیزه؟!!!مگه خودت ببخشید چلاقی؟هزینه بده ؟برای چی؟!!دوتا بچه داری نکن میخوای جدا شدی جدا شو از این کفتارا زیادن گول نخور

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)

از یه اشغال جدا شی بری تو دام یه عوضی دیگه؟این چه گلی ب سرت زد ک اون بزنه؟جدا بشو ولی به هیچ نری اعتماد نکن همشون یه گوهن.بنظرت نمیتونی بدون وجود یه احمق رو پاهات وایسی؟لایق ارامش نیستی؟فردا میکوبه تو سرت میگه تو اگه خوب بودی،شوهرتو ول نمیکردی بیای با من

سزاوار خداحافظی بهتری بودم🍂