2777
2789
عنوان

یکی کمک میکنه طلاق بگیرم اعتماد کنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفت هفته ی بعد بیا بیرون ببینیم همدیگر و تا بشناسی منو اعتماد کنی کمکت کنم به نظرت بلاکش کنم؟

صد در صددد بلاک کن ـمعلومم نیست  از سمت همین شوهرت نباشه که بگن خیانت کرده و ابروتو ببرن. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

من برادر و پدر هم ندارم پس چیکار کنم ؟

خدا رو داری

توکل به خدا کن

اون بیاد یه مزاحمه تو زندگیت 

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

تاپیک سرکاریه؟

نه به جان بچه هام 

چرا باور نمی کنید ؟

لطفا جواب بدید بدونم چی با شده بعضی ها فکر میکنن. سرکاریه بگید ضعفمو بدونم 

واسم دعا کنید لطفا🙏

اون آقا فقط میخواد از شما سواستفاده کند ولاغیر ، مطمئن باشید وقتی به خواستش رسید شمارا سریع رها می‌کند و می‌رود دنبال کیس بعدی این حقیقت هست.

ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)
من برادر و پدر هم ندارم پس چیکار کنم ؟

جدا شو عزیزم. خواهر دوست من شوهرش معتاد بود. اون حتی از خودش خونه هم نداشت.. جدا شد مهریه هم مرتیکه نداد. بچه هاشو برداشت  و یکسال خوپه پدرش موند و کار کرد تا پول پیش خونه جور کنه.. و خونه اجاره کرد و رفت سرکار.و. اللنم حالش خوبه و دیگه با خانواده ش زندگی نمیکنه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

از این شوهر چه خیری دیدی که هنوز جدا نشدی به فکر ازدواجی؟ کسی که به زن متاهل چشم داره از صد تا شوهر معتاد و مریض بدتره، خدا لعنتش کنه، نزدیک همچین کثافت هایی اصلا نشو، از این شوهرت هم طلاق بگیر و بشین روی سر بچه هات

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.