2777
2789
عنوان

یکی کمک میکنه طلاق بگیرم اعتماد کنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 67 پست
به خدا قسم آدم ساده لوحی نیستم اینقد فشار رومه قدرت تصمیم گیریم ضعیف شده حتی تحقیق کنید انسان ها تو ...

اسی من تاپیک قبلیت خوندم به خدا جوابای ساده لوحانه ای میدی این پسره هم فهمیده چقدر ساده ای.یعنی چی بهش گفتم قولنامه کرده ولی محضر نیومده یا من از زن هرزه بدم میاد اول جدا شو بعد؟!!از این مزخرفات همشون میگن .ااعتماد نکن .میدونم الان فقط میخوای جدا شی و باید کسی حمایتت کنه که نیست هیچکس .خیلی  بده ولی این برای تو کاری نمیکنه اگرم کرد مطمئن باش تاوان بدتری باید بدی.این الان اگه پسر سالمی باشه سنشم که کم نیست چرا ازدواج نمیکنه اگه شرایط اخوبی هم داره؟ه چرا باید دنبال یه زن متاهل مشکل دار که دوتا بچه داره و درامدی هم نداره بیفته که مت کمکت میکنم طلاق بگیر بعد باهات ازدواج میکنم؟؟؟!!نگو خودش پختس دنبال یه ادم پخته میگرده که حرف مفت میزنه.خودتو بیچاره نکن  این داستان حتی اگه با این ازدواجم کنی عاقبت خوبی برات نداره 

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
دخترم۱۲پسرم ۹

تا ۳سال دیکه صبر کن. دخترت به سنی میرسه که دیگه راحت میتونی جدا بشی  و بزرگتر شده و ایضا پسرت.. خونه مه میگی از خودت داری مستاجر دادی یا همونه که مامانت میشینه؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی من تاپیک قبلیت خوندم به خدا جوابای ساده لوحانه ای میدی این پسره هم فهمیده چقدر ساده ای.یعنی چی ب ...

تو رو خدا بگو چیکار کنم الان؟

واسم دعا کنید لطفا🙏

تا ۳سال دیکه صبر کن. دخترت به سنی میرسه که دیگه راحت میتونی جدا بشی و بزرگتر شده و ایضا پسرت.. خونه ...

نه خودم نشستم 

برادرم کوچیکتر از خودمم هم همینو گفت 

میگه بچه هات نه اون قدی  کوچیک هستن با یکی دیگه ازدواج کنی نه اون قدی بزرگ شدن برن دنبال زندگیشون ،اونم میگه چند سال دیگه صبر کن بچه ها بزرگ تر بشن

واسم دعا کنید لطفا🙏

نه خودم نشستم برادرم کوچیکتر از خودمم هم همینو گفت میگه بچه هات نه اون قدی کوچیک هستن با یکی دیگه ا ...

اره درست میگه.. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ممنون عزیزم از راهنمایی که کردیداون آقا رو هم بلاک می کنم فقط شمارمو دارم مزاحم شدم چیکار کنم

خواهش گلی. بلاک و ریپورت کن دیگه نمیتونه زنگت بزنه.. هر غرییه ای هم زنگت زد بپرس شما.. اگر فامبلتون بود جواب بده. اگر اون بود یلاک کن.... دیدی جواب نمیده و هی زنگ میزنه شک نکن که خودشه.. بلاک کن هر چی شماره غریبه بهت زنگ میرنه 

تو رو خدا بگو چیکار کنم الان؟

عزیزم طلاقم بخوای بگیری کلی درد سر داره توافقیشم ۶هفت ماه طول میکشه تازه اگه شوهرت بازی درنیاره موافق باشه ونخواد چیزی ازت بگیره به خاطر بچه ها.فعلا جواب اون پسره رو نده یا بلاکش کن .درهرحال یه شبه برات معجزه نمیشه که هرکاری بکنی سختی و رنج زیادی داری فعلا زنرگیتو بکن به طلاقم فکر کن ولی عجله نکن 

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)