2777
2789
وای حاجی یخ میزنیا س ساعت اونجا بشینی تو ازمون ازمایشی ی بر برام پیش اومد رو به روی کولر بودم قشنگ ا ...

من پارسال امتحان نهایی دینی انقدر گرمم بود که حد نداشت بعد یهو دیدم ی باد خنک داره میاد یهو دیدم رو به روی کولر ها هستم هیچی دیگه تا آخر جلسه نشستم و از هوا لذت بردم😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پارسال امتحان نهایی دینی انقدر گرمم بود که حد نداشت بعد یهو دیدم ی باد خنک داره میاد یهو دیدم رو ...

عه خب پس ایشالا رو ب روی کولر بیفتی

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

بهتر حذف رقیبه

از اون لحاظ اره ولی غیر ممکنه اینجا ایران است سرزمین ماندگاررررر مختلط نیس 

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

ن بابا اگ مختلط باشه ک همه پسرا یهو سر جلسه جقی میشن

پارسال یادمه ۴ تا دختر پسر با هم اومدن تا قبل اینکه هر کی بره سر جلسه خودش این اون یکیو ماچ میکرد اون یکی دیگه طرف مقابل    مرده بودیم از خنده 

موقعی که بیرون اومده بودن دماغشون آویزون بود 

اون زوج دیگه م مث اینکه پسره خوب داده بود دختره با وسایلش میزد تو سر پسره 

ی دیوونه خونه بود فقط

پارسال یادمه ۴ تا دختر پسر با هم اومدن تا قبل اینکه هر کی بره سر جلسه خودش این اون یکیو ماچ میکرد او ...

ممکنه دانشگاه یکی باشه ولی ساختموناش فرق داره ین اصن تو ی سالن نیستن. اونا چ اسکلایی بودن باز

زشته سر جلسه سیبیلو باشیم😂😂😂

اره صورتمو بندبندازم مکاپ کامل یه ادامس میندازم دهنم

یه عبای جدیدی هم چندوقت پیش خریدم اونو میپوشم 

میرم یه دوری میزنم صفا کنم برمیگردم😎

هیچی نموندم لاقل یه ذره دلبری کنم😂✋

ممکنه دانشگاه یکی باشه ولی ساختموناش فرق داره ین اصن تو ی سالن نیستن. اونا چ اسکلایی بودن باز

اره دیگه ساختمونه که فرق داره 

منم نگفتم همه با هم تو ی ساختمونیم 

ولی تا قبل اینکه برمی سرجلسه همه باهمن

اره دیگه ساختمونه که فرق داره منم نگفتم همه با هم تو ی ساختمونیم ولی تا قبل اینکه برمی سرجلسه همه با ...

ععو فهمیدم موفق باشی خوشگلم