2777
2789
عنوان

شوهرم

450 بازدید | 35 پست

بچها دیشب ب مناسبت رپز دختر بابام زنگ زد تبریک گفت اینا  ی مبلغی برام پول زد چون شماره کارت منو گم کرده بود زد ب کارت شوهرممم  شوهرمم هم ی مبلغی گذاشت روش گفت اینم کادوی من 

برام جابجا مرد منم ی تعارف کردم گفتم میخوای فردا شب بریم شام بیرون مهمون من اینم ن کذاشت ن برداشت گفت بریم 

منم سعی کردم با خنده اینا تموم کنم امروز از سر کار اومد کفت خب امشب پس شام میخوایم بریم بیرون حالا کجا میخوایم بریم😕  

دیگه دلم طاقت نداد بش گفتم حالا من ی تعارف کردم تو باید منو ببری نه اینکع من مهمونت کنم خیلی راحت گفت خب خودت کفتی 

چند دقیقه گذاشت دیگه جیزی نگفتم  اومد از اتاق بیرون گفت خب کجا نیبری منو  بحث پولش نیستا یکم ی جوری شدم احساس خوبی نگرفتم از کار رفتارش

😂

تعارف اومد نیومد داره 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

😂😂😂😂😂😂😂

تو اگه نمیخواستی چرا همچین تعارفی زدی؟

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم بد نیومد 

حالا میخوای بزن زیرش😂

بزن باران که دین را دام کردند... شکار خلق و صیدخام کردند... بزن باران خدا بازیچه ای شد...که با آن کسب ننگ و نام کردند ❤️🤍💚 و به تاریکیِ امـروز قسم؛ که بلندای شبِ شـهر به سـر خواهـد شـد ✨🕊️🤍 

من مشکلی ندارم اصلا با این قضیه

بارها به همسرم گفتم بریم شام مهمون من، یا قبلا که شاغل بودم می‌گفتم فلان مسافرت مهمون من

آقایون پیچیدگی‌های ذهنی ما خانم‌ها رو ندارن، فکر می‌کنن منظورت از حرفت دقیقا همون جمله‌ای هست که گفتی