2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم با این آقا ازدواج کنم

528 بازدید | 32 پست

من شوهرم اعتیاد شدید داره انواع اقسام بیماری ها رو هم داره تو تاپیک قبل هم گفتم 

هزار بار خیانت هم کرد بخشیدم ولی موادش و  نمیتونم تحمل کنم ،الان ترک کرده داروی اعصاب میخوره بی تفاوت و بی خیال شده دنیا به یه ورش نیست 

حالا از خودم بگم دو تا بچه مدرسه ای دارم و ۳۱سالمه یه خونه یک و‌نیم میلیاردی هم دارم به نام خودم 

با یه آقایی نزدیک ۴۰سال آشنا شدم مجرده شرایط و گفتم بهش گفت کمکت می کنم طلاق بگیری ،بعد بیا باهام زندگی کن خرج و مخارج زندگیت با من، اینا رو پشت تلفن گفت هنوز حضوری ندیدمش

به نظرتون جدا بشم به اون آقا اعتماد کنم 

یا بازم به پای شوهرم بمونم

واسم دعا کنید لطفا🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پای سوهرت بمون ترکش بده نشد طلاق بگیر ولی این کارت خیانته یعنی چی که میری با ی مرد دیگه قول و قرار م ...

عزیزم من پول وکیل و خرج و مخارج و ندارم چجوری جدا بشم این آقا کمک می کنه 

اگه جور نشه طلاق بگیرم خودمو می کشم 

واسم دعا کنید لطفا🙏

پای سوهرت بمون ترکش بده نشد طلاق بگیر ولی این کارت خیانته یعنی چی که میری با ی مرد دیگه قول و قرار م ...

خب چیکار کنه؟همه جوونیش بمونه؟الکی بره؟

مطمئن باش هیچ زنی نمیخاد زندگیش بپاشه

مگه اینکه مجبوربشه 

استارتر عزیزتوام سبک سنگین کن.

همیشه مردای بهتر هستن.ولی اگه واقعا شوهرت میتونه درست بشه کمکش کن

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓

بعد عزیزم هزار بار ترک کرده ۱۵ساله مواد میزنه چجوری ترکش بدم خودمم مریض شدم به خدا نمیدونم چیکار کنم کم اووردم

واسم دعا کنید لطفا🙏

شوخی میکنی؟ هنوز تا حالا حضوری ندیدیش و تصمیم داری ازدواج کنیاز شوهر اولت طلاق بگیر .جشم بسته ازدواج ...

تصمیم قطعی نیس که 

پشت تلفن امروز حرف زدیم این آقا گفت من واسه رابطه ی زودگذر نمی خوام اگه میخوای تا آخر باشی بیا ببینیم همو 

واسم دعا کنید لطفا🙏

خب چیکار کنه؟همه جوونیش بمونه؟الکی بره؟مطمئن باش هیچ زنی نمیخاد زندگیش بپاشهمگه اینکه مجبوربشه استار ...

عزیزم من شرایطم از اسی بدتره کلی هم پیشنهاد با شرایط عالی دارم ولی هیچ وقت قبول نکردم باهاشون حرف بزنم 

خیانت درهر صورت درست نیس ایشونم کارش خیانته حالا به هردلیلی

کارما💫    

ازش جداشو ولی اون آقارو ول کن ... مجرده درکی از شرایط شما با دوتا بچه نداره...به هیچ کس اعتماد نکن ا ...

نه این آقا پخته و دنیا دیده اس اگه خیانت کار نباشه 

بعد گفت منم بچه اینا میخوام اگه بیاری

واسم دعا کنید لطفا🙏