2777
2789
عنوان

بچه ها شوهر قبلیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1402 بازدید | 66 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اعصانی خب نکنید منث تا اینکاذو انجام ندم گلم

گل ناز قشنگم 

بزرگ مردانی در این مملکت برای امسال خانمها و اقایون دسته گلی که رفتار پ کردار شما رو دارن

یه جای خیلی خوب  به نام مبارک تیمارستان تدارک دیدن که مقدم شما رو گلباران میکنن و رفتن شما به اون مکان باعث خوشحالی اونا میشه

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

باز خداروشکر که راحت شد ازدستت چه رفتارای احمقانه ای داریانگار با قانون جنگل بزرگ شدی و زندگی میکنی

مشکل از من نبود از اون بود

God, please give me great wealth so that I can befortunate

دروغم چیه اخه

تایپیکات رو خوندم تو تعادل روانی نداری. یه آدم بسیار عصبی . برو دکتر. به خاطر خودت نه به خاطر جامعه. 

اگه نمیای سر منم بشکنی😵‍💫

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

گل ناز قشنگم بزرگ مردانی در این مملکت برای امسال خانمها و اقایون دسته گلی که رفتار پ کردار شما رو دا ...

به خدا اعصابمو داری خورد میکنی دیگه چیزی نفرست الان سر یه نفر بلایی میارم که گناهی نداشته برو فقط

گل ناز قشنگم بزرگ مردانی در این مملکت برای امسال خانمها و اقایون دسته گلی که رفتار پ کردار شما رو دا ...

اگه فک میکنی تو روانی بدون من روانی و دیوونه تر از تو هستم

امسال نه امثال تازشم

به خدا اعصابمو داری خورد میکنی دیگه چیزی نفرست الان سر یه نفر بلایی میارم که گناهی نداشته برو فقط

😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜دستت به ممممممن نمیرسه دلت بسوزه😌😌😌😌😌😌😌💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

اوه.     اوه.      اوه

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

امسال نه امثال تازشم

چون تو دختر بدی هستی 

امصال

اره اخلاقم این بود خشنی رو دوست دارم

مراقب باش میری خونه دوستت پیک نیک پرت نکنی سمتش که طلاقی در کار نیست دیه و زندان داره برات 🤣🤣🤣

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

اگه فک میکنی تو روانی بدون من روانی و دیوونه تر از تو هستم

من از تو بهترم🤣🤣🤣🤣🤣

تو بدی همه رو جرررر میدی 

چیه دلت بسوزه بی تربیت😁😁😁😁

مراقب باش میری خونه دوستت پیک نیک پرت نکنی سمتش که طلاقی در کار نیست دیه و زندان داره برات 🤣🤣🤣

فعلا با شوهرش درگیرم دیروز باهاش دعوا کردم تو تاپیک قبیلم هست