2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 45 پست
ویرایش زدم. ولی حوزه امتحان تغییری نکرد. انگار دیگه امکان ویرایشش وجود نداره. اصلاً دهدشت هتل نداره

به هرحال یکی بره مسافرت دهدشت کجا می‌خوابه 

تو هم برو همونجا 

مسافر خونه هتل سوییت ویلا

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شایدم این یه نشونس..

دقیقاً 😭. یکساله واسه این کنکور لعنتی اومدم‌ شهر دور ، دور از خانواده و همه فقط درس میخونم...... یعنی این کنکور هم مثل قبلیاست، با همون رتبه و درصدای افتضاح قراره بدبخت شممم.خدا لعنتم کنه با این حواس پرتیام😭

به هرحال یکی بره مسافرت دهدشت کجا می‌خوابه تو هم برو همونجا مسافر خونه هتل سوییت ویلا

نمیدونم. سنجش هم شماره تلفنی چیزی ندارن پیگیری کنم. از ظهر دارم دیوونه میشم که نمیشه تغییرش داد.

دقیقاً 😭. یکساله واسه این کنکور لعنتی اومدم‌ شهر دور ، دور از خانواده و همه فقط درس میخونم...... یع ...

نه میدونی 

گاهی آدم رسالتش تو یه راه دیگست و گیر میده به یک راه

از اون نظر گفتم که شاید طبیعت داره هدایتت میکنه.. 

حالا اشکالی نداره دنبال راه حل باش غصه خوردن فایده نداره 

نه میدونی گاهی آدم رسالتش تو یه راه دیگست و گیر میده به یه راهاز اون نظر گفتم که شاید طبیعت داره هدا ...

متأسفانه بعضیا تو‌زندگیشون چاره ای ندارن جز اینکه همون یه راه رو‌به پایان برسونن. مخصوصا برا ما دخترا تو این شرایط تمها راه مستقل شدنمونه همینه! یا بدبخت میشی و شوهر میکنی یا میری دانشگاه درس میخونی و به یه جایی میرسی. جز این دوتا هیچ راه دیگه ای ندارم! اگر بود حتماً فرار میکردم از دست این کنکور که ۳ ساله گیرشم😭

آخه یه دختر با تاکسی بره یه شهر دیگه که ۲ ساااعت فاصله داره! کنکور صبح ساعت ۷ ، یعنی از ۴ صبح تو را ...

اسنپ بگیر

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

وقتی سه روز دیگه کنکور داشته باشی ، با هزار جور استرس و تنهایی و بی کسی ،همچین اتفاقی یه عذابه!

الان تو کجا زندگی میکنی چند سالته

میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂

متأسفانه بعضیا تو‌زندگیشون چاره ای ندارن جز اینکه همون یه راه رو‌به پایان برسونن. مخصوصا برا ما دختر ...

درکت میکنم

من خودمم چند ساله پشت کنکورم 

امسالم تکلیفم مشخص نیست چی بشه

امیدوارم برات موفقیت آمیز باشه 

شهر محل زندگیم تو‌ استانه کهگیلویه بویراحمده، یعنی من یاسوجم الان. بعد موقع انتخاب حوزه ، کهگیلویه م ...

عجب اشتباهی کردی

مال من افتاده بیرون شهر

۱ ساعت و نیم فاصله اس

هفت باید اونجا‌ باشیم ۷ و نیم در حوزه بسته اس و هیچکس رو راه نمیدن

یعنی من باید از ۵ و نیم راه بیفتم

استارتر میخوای چیکار کنی؟؟

من اژانس پیدا کردم پول بهش بدم منو ببره صبح ساعت ۵ 

چون صبح اسنپ پیدا نمیشه

با دو نفر هماهنگ کردم محض اطمینان 

ولی‌پول زیاد دارم میدم

از طرفی هم میترسم چون اگر خانومه اوکی نشد مجبورم با اقاعه برم