2789
عنوان

کنکوریا بیاید

566 بازدید | 44 پست

کسی هست راهنماییم کنهههه توروخدااااا....حوزه امتحانیم با شهر محل زندگیم ۲ ساعت فاصله داره....من هیشکیو ندارم ببرم سرجلسه ! خودم تو این شهر غریبم! 😭😭😭😭😭😭😭 چیکار کنمممم نمیشه حوزه ارو تغییر داد یعنی ؟ واییی خدا دارم میمیرم💔💔💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه یه دختر با تاکسی بره یه شهر دیگه که ۲ ساااعت فاصله داره! کنکور صبح ساعت ۷ ، یعنی از ۴ صبح تو را ...

واهاااااییییییی چی میشهههه

اسنپ بگیر قانونی تره

همسنات دارن مهاجرت میکنن تو به چه چیزا گیر دادی

دختر شیرازی جونم دختر شیرازیدرمیان شلوغی دنیا،آرزوهات رو فراموش نکن🌸

مگه میشه؟ چرا حوزه رو اونجا زدی؟

شهر محل زندگیم تو‌ استانه کهگیلویه بویراحمده، یعنی من یاسوجم الان. بعد موقع انتخاب حوزه ، کهگیلویه مرکزی رو زدم! نمیدونستم کهگیلویه مرکزی دهدشته!

من چقد بدبختم. کاش بمیییییرم ، آخه این چه شانسیه که من دارم...لعنت به من. لعنت به من. لعنت به من

چه ربطی به شانس داره هر شهری حوضه داره تو باید درست انتخاب میکردی برو ببین تو سایت میتونی ویرایش بزنی یا نه

نتونستی هم شب برو اونجا هتلی جایی بخواب صبح پاشو برو کنکور بده 

چه ربطی به شانس داره هر شهری حوضه داره تو باید درست انتخاب میکردی برو ببین تو سایت میتونی ویرایش بزن ...

ویرایش زدم. ولی حوزه امتحان تغییری نکرد. انگار دیگه امکان ویرایشش وجود نداره. 

اصلاً دهدشت هتل نداره

واهاااااییییییی چی میشههههاسنپ بگیر قانونی ترههمسنات دارن مهاجرت میکنن تو به چه چیزا گیر دادی

وقتی سه روز دیگه کنکور داشته باشی ، با هزار جور استرس و تنهایی و بی کسی ،همچین اتفاقی یه عذابه!