2777
2789
عنوان

وام قسطیلا

| مشاهده متن کامل بحث + 6693 بازدید | 28 پست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

هرکس پول داد این بیشرفا پول رو بهش پس نمیدن ملت اینا ... حواستون باشه بیست میلیون از من گرفتن گفتن دویست میلیون بهت میدیم یکساله یه زن گذاشتن پشتیبانی ملت رو دست به سر میکنن.قسطیلا ک ل ا ه بردار بیشرف همه شماره تلفن بگذارید جمع بشیم ازشون شکایت کنیم

اینا چطوری راست راست پول ملت دارن میخورن هیچکس پلم نمیکنه این بیشرفا با پشتیبانی کی اینطوری پول ملت میبرن؟؟؟همگی جمع بشیم شکایتشون بکنیم بخدا از حقتون نگذرید بیشرفتر از قسطیلا هنوز ندیدم09024624092بیاین همه شکایتشون بکنیم خدایی از حقتون نگذرید

آقای مجید محمودی خادم

مدیرکل شرکت قسطیلا

989122314181

آدرس

تهران منطقه 16

نازی آباد

خیابان اکبر مشهدی

بعد از کوچه حمید بدلی گیوی

کنار سفره خانه سنتی نخل

ساختمان صدف

پلاک74

طبقه 2 واحد 8

مدیرکل.. آقای مجیدمحمودی اسم مستعارش خادم

❌لطفا جهت اطلاع رسانی به دوستان و گروهای فعال بازنشر کنید❌

❗️❗️ 📣اطلاعرسانی درباره شرکتهای قسطیلا، سرای طلا مهرگستران ایرانیان و کالا شهر ایرانیان مهر📣

چنانچه در ارتباط با طرحهای تأمین مالی خودرو یا طلای آبشده که از طریق شرکتهای «قسطیلا»، «قسطی کار»، «سرای طلا مهرگستران ایرانیان» یا «کالا شهر ایرانیان مهر» ارائه شده است، تحت عناوینی از جمله ثبتنام، پیشپرداخت، کارمزد یا سایر عناوین قراردادی وجهی پرداخت کردهاید، این اطلاعیه میتواند برای شما مفید باشد.

بر اساس تصمیم مرجع قضایی شیراز، در خصوص موضوعات مرتبط با این طرحها، شکایتهایی از سوی تعدادی از پرداختکنندگان مطرح شده و پرونده جهت رسیدگی به مرجع قضایی تهران ارسال شده است.

هدف از انتشار این اطلاعیه، صرفاً اطلاعرسانی و ایجاد امکان ارتباط میان افرادی است که شرایط مشابه دارند تا در صورت تمایل، اطلاعات و مدارک خود را برای بررسی و پیگیری از طریق مراجع قانونی ارائه کنند.

⚠️ توصیه: پیش از هرگونه پرداخت وجه یا ایجاد تعهد مالی در اینگونه طرحها، صرف ثبت شرکت یا ارائه مدارک ثبتی را بهتنهایی ملاک اطمینان از وضعیت حقوقی فعالیت قرار ندهید و در صورت نیاز، با استفاده از مشاوره حقوقی یا از طریق مراجع ذیصلاح، وضعیت حقوقی موضوع و سوابق مرتبط را بررسی کرده و سپس تصمیمگیری نمایید.

بدیهی است تشخیص نهایی موضوع، مسئولیت اشخاص و نتیجه رسیدگی، منحصراً در صلاحیت مراجع قضایی است و مفاد این اطلاعیه نباید بهمنزله اظهار نظر قطعی درباره اشخاص یا نتیجه نهایی پرونده تلقی شود.

📞 شماره تماس جهت تبادل اطلاعات: 09366998811

عزیزجان من رفتم حضوری عودت بزنن برام.میگن سفته الکترونیکی یا سند خونه بذارید جز تضامین.تا وقتی حضوری ...

سلام ببخشید شما حضوری رفتین به نتیجه رسیدین ؟پولتون رو گرفتین ؟آدرسش رومیگین

پول منم خوردن من حضوری رفتم پول بحسابم عودت زدن البته به صورت قسطی ماه ۵۰ میلیون شمام حضوری برید کارتون بشه شکایت خیلی دنگ و فنگ داره فکر میکنید کسی که به راحتی پول مردم چند سال میکشه بالا پشتش در نیست ؟؟؟؟ من بهشون گفتم شکایت میکنم گفت شکایت بکنی آخرش میرسی به همین مرحله قسطی دیدم راست میگن پولمو گرفتم قسطی دیگه