من از دی تاحالا اقدام کردم برای گرفتن وام ۲۵۰ تومنی از قسطیلا خودشون میگن با بانک سامان همکاری دارن. ۷۰ ملیو برای اعتبار سنجی گرفتن ولی هنوز وام ندادن تاحالا کسی از این شرکت وام گرفته؟
اینو بگم فقط باید به پشتیبانی زنگ بزنی پیگیر باشی..اگه همچنین وامی میخواستین باید ویپاد واممیگرفتین..خیلی راحتر میدن
در گذر این هشت سال، نهال وجود کودکم را با دستان خالی آبیاری کردم، در حالی که ریشه هایم در خاک تنهایی فرو رفته بود. هر خنده اش، جانی دوباره بود در رگ های خستگی ام و هر قدمش، فتح قله ای دست نیافتنی. پدری که در نقش مادری فرو رفت، نه برای پر کردن جای خالی، که برای خلق عشقی بی بدیل. اینک، قامتِ فرزندم، گواه ایستادگیِ من است و لبخندش، پاداش تمام سختی ها.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام دوستان عزیز بهمن ۱۴۰۳ با قسطیلا اشنا شدم ۱۲دادمکه بتونم وام بگیرم بعدچند روز خانی نامی زنگ زد وامتون امروز اماده س برای گردش حساب ۳۰بریزین تا چندروزدیگه با وامتون به حسابتون واریزمیشه چند لحظه بعد پیام داد مبارک باسه قرعه کشی ساینا برنده شدین ۳۰رریزین و اردیبهشت بیاین تحویلبگیرن منم حماقت کردم ۷۲تومن پول بی زبون براشون ریختم چند وقت بعد دیدم نه وام و نه ماشین خبری نیستدرخواست عودت وجه دادم ۳ماهه دارن منو بازی میدن و گفتم ۶ماهه دیگه عودت وجه انجام میشه هیچکس هم گردن نمیگیره که دروغ گفتن رئیس دزدا معلوم نیست کیه دوستان خواستم بگم گول نخورن اینا کلاهبردارن هیچ پولی نریزین .
درود دوستان من از سال 1402 تا الان درگیر یه وامم از این قسطیلای بی در و پیکر اصن مجموعه کاملا کلاهبرداریه از من تا الان 210مبلیون هردفعه به یه بهونه ای گرفتن تهش هم هیچی به هیچی.فقط باید شکایت کرد ازشون
دروغ میگن من هم از برج ده پارسال پول ریختم فقط همش زنگ میزنن و به عناوین مختلف پول میگیرن همشون دزد هستن، قرار بود بیست روزه به من طلا بدن یا پولشو بدن ولی همش دروغ، من. که میرم شکایت میکنم ازشون