2777
2789

فقط این دوستمون که رعایت می‌کنه خدا بهش قوت بده،🧿🧿🤲🤲🤲کاش بیاد خبری بده انگیزم بالا بره

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

واقعا😅عب نداره آفرین کالری شماری بهترین رژیمعاین رژیمی از کجا آوردی ولوله انداختی بجونم😅امروز رفتم ...

خیلی سختمه🤣🤣منم عین چی تو عکرمه هرروز پامیشم میگم امروز دیگه میگیرم بعد هی نیمشه🤣

اره کالری شماری خوبه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سختمه🤣🤣منم عین چی تو عکرمه هرروز پامیشم میگم امروز دیگه میگیرم بعد هی نیمشه🤣اره کالری شماری ...

😂😂😂😂

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

سلام گلم من 5 کیلو کم کردم البته که ورزش هم در کنارش بود

عزیزم آفرین 👏👏مبارکو پایدار باشه❤️💪💪💪🧿🧿🧿بنظرم خیلی خوبه ماشاالله❤️

رژیمو تغییر دادین ،یا نه فقط تخم ومرغ و سیب زمینی ومرغ ،سه روز سه روز خوردین؟

خودتون راضی بودین😊

سلام گلم من 5 کیلو کم کردم البته که ورزش هم در کنارش بود

افرین عزیزممم

منم یک کیلو کم‌کردم 

ولی این رژیمو نگرفتم

افرین ارادت خیلی خوبههه

الان چندکیلویی عزیزم؟

اره خیلی خوب بود فقط من نا پرهیزی هم کردم

ماشاالله ،🧿🧿یعنی چی ناپرهیزی؟

میگم خودتون چیز دیگه ایم اضافه کردین ؟