2777
2789
روز سوم صبحانه چای با کشمش خوردم و یک عدد تخم مرغ (تخم مرغام تموم شدن)الانم بیرونم انشالله تا 13 ب ...

افریننننن 

رفتی بیرون خودتو وزن میکردی ببینی تغیری داشته

.ورزش هم میکردی؟؟روزی نیم کیلو کم میکردی؟؟یا فقط رژیم بودی کم میکردی

نه فقط رژیم 

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امروز حالم بهم خوردددخیلی بد بوددسردرد داشتم اصن خیلی وضعیت بدی بودولی خب کاهو اینا نداشتم سالاد ...

سلام خوبی دیروز تونستی نگه داری؟

من امروز صبونه تخم مرغ خوردم ولی مهمونی میرم🥺😂مجبورم هم بزنم😂

راستی من اینو یادم رفت بگم 

من چهار شنبه این رژیمو گرفتم ،۵۰۰گرم کم کرده بودم ,ولی نتونستم ادامه بدم 

هم رژیم شما هم رژیم من قشنگه خوب جواب میده 

ولی رژیم من تک خوری نیست ،امکان جابجایی .تکرار کردن داری .موادشو نداشتی میتونی حذف کنی آزادی

این رژیم برا چهارده روزه ،تکراریه

من فقط ده روز گرفتم وپنج کیلو کم کردم بدون ورزش ،دراز به دراز گوشی دستم بود،دوسه روز اول سخته ولی بدن عادت می‌کنه

واینکه زیره و کاهو کلم  واقعا کمک می‌کنه 

ومرغ وتخم مرغ هم بخاطر پروتیینی بودنشو 

من اینو تایپ کردم ولی بجز این چند تا رژیم دیگه دارم ادامه ی همینه ولی درکل  خیلی خوبه ، دکتر تغذیه یه مدت اومد شهرمون خیلیا رفتن پیشش جواب گرفتن 

من خودم با همون پنج کیلو کلی کیف کردم ،ولی هفته های بعد سرسری می‌گرفتم دو کیلو کم میکردم اصلانم برنگشت،یه مقدار که با کالری شماری کم کردم یه ساله برگشت🥺😞

حیف اسم نمیتونم ببرم والا بزنی نت میاره چیکارا کرده 😅

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

سلام خوبی دیروز تونستی نگه داری؟من امروز صبونه تخم مرغ خوردم ولی مهمونی میرم🥺😂مجبورم هم بزنم😂راست ...

سلام عزیزم تو خوبی

والا دیروز حالم بهم خورد بالا اوردم با بوی تخم مرغ 

گفتم از فردا دوباره استارت بزنم ببینم چی میشه

خیلی بدهههه اذیت میکنهه

من دستام داشت میلرزید ضعف شدیدد

فکر اینکه نمیتونی چیزی بخوری بیشتر هولت میده سمت پرخوری

واقعا نمیونم چیکار کنم

خیلی عالیهمن حاضرم اصلا از صبح تاشب هیچی نخورمفقط آب بخورمروزی نیم کیلو کم کنماگر اینطورهاز الان دیگ ...

انشالله کم می‌کنی🤲

نه خوب باید ویتامین به بدنت برسه ،متابولیسم بدنت به هم نریزه

کلا قند وکربوهیدراتو کم کنی ومصرف پروتئین و سبزیجات وبالا ببری وزنت پایین میاد

من خودم زندگیم بالا پایین شد به هم ریختم والا مثل آب خوردن وزن کم میکنم

سلام عزیزم تو خوبیوالا دیروز حالم بهم خورد بالا اوردم با بوی تخم مرغ گفتم از فردا دوباره استارت بزنم ...

اره میفهمم گلم عب نداره انشالله  ،منم انشالله فردا استارت دوباره میزنم خدا کنه دوام بیارم😞🤲

فقط یه چیزی ،یه حبه قند وردار با قیچی به مکعب های ریز تقسیم کن ،بعد طول روز باهاش چایی بخور،دارچین وزنحبیل بریز چاییت ،زیره بریز معدتو گرم نگه دار مطمئنم ضعف نمیکنی

کاهو کلم و سبزی خوردنی بجا نون لقمه بگیر

تخم مرغم بدونه روغن یا روغن کم یه قاشق اگه عدس ،ماش ،یا لوبیا پخته داشتی باهاش املت کن،اینطوری هم پروتیینت بالامیره ،هم بوی گند تخم مرغ آبپز اذیتت نمیکنه،

آب سردهم اصلا نخور

اره میفهمم گلم عب نداره انشالله ،منم انشالله فردا استارت دوباره میزنم خدا کنه دوام بیارم😞🤲فقط یه ...

مرسییی گلم از راهنماییتتتت🥰🥲🫂♥️

ایشالااافردا شروع میکنیم میترکونیمممم

وای خداکنه بشه

من حالم از خودم بهم میخوره مطمعنم رفتم ۶۶

اشتهام زیاد شده

باید جلو خودمو بگیرم

ایشالا فردا میایم گزارش میدیم روباره

مرسییی گلم از راهنماییتتتت🥰🥲🫂♥️ایشالااافردا شروع میکنیم میترکونیمممموای خداکنه بشهمن حالم از خودم ...

فدات شم ❤️❤️

انشالله عزیزدلم 🤲

میخوام چهارشنبه که آخرین روزه خودمو وزن کنم اینجا می نویسم

من بی صبرانه منتظرم شما بیاین بگین وزنتونو🧿🧿🧿🧿🧿💙💙

نه🤣چنروزه از شانس من مهمونی افتادهولی مراعات میکنم زیاد نمیخورم کالری شماری میکنم

واقعا😅عب نداره 

آفرین کالری شماری بهترین رژیمع

این رژیمی از کجا آوردی ولوله انداختی بجونم😅امروز رفتم سی تا تخم مرغ برا خودم گرفتم فردا نه پس فردا شروع کنم😅

منم تولد در تولدم 😅فردا شبم تولد خواهر زادمه،اینطوری نمیتونم  بگیرم🥴😞

مثلاً دیروز تا شب دوتا تخم مرغ خورده بودم با کلم ،شبش تولد دختر خودم بود کیک خوردم🥴بعدش عذاب وجدان گرفتم😂