2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالااااا من ۹ کیلو کم کنمممم واقعا ۱۰۰۰ تا صلوات میفرستم خدایاااا🤧

ماشاالله با این روش؟؟

من خودم قبلاً ۲۲ کیلو کم کردم  ولی کردم نصفش یه ساله برگشت😞

الآنم ارادم خیلی کمه

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

ماشاالله با این روش؟؟من خودم قبلاً ۲۲ کیلو کم کردم ولی کردم نصفش یه ساله برگشت😞الآنم ارادم خیلی کم ...

اره خیلیا با همین روش ۸ یا ۹ کیلو کم کردن باید اراده داشته باشیم دیگه

عزیزم اگه میتونید ایتارو نصب کنید اونجا باشیم چون سایت خرابه بعضی چیزا برا من باز نیمشه 

همه هم خانومیم الان با شما۳ نفریم 

بریم‌تو گروه ویس میدیم خیالتون راحت 

اره خیلیا با همین روش ۸ یا ۹ کیلو کم کردن باید اراده داشته باشیم دیگهعزیزم اگه میتونید ایتارو نصب کن ...

متاسفم عزیزم همسرم اجازه نمیده😞

خوب شما اونجا ادامه بدین ،منم تونستم میام اینجا میگم .

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

متاسفم عزیزم همسرم اجازه نمیده😞خوب شما اونجا ادامه بدین ،منم تونستم میام اینجا میگم .

خب باشه عزیزم بخاطر شما اینجا میمونیم

نمیدونم چرا مردااااا اینجوری شدنننننن

برا منم اینستامو حذف کرده😑

خب باشه عزیزم بخاطر شما اینجا میمونیمنمیدونم چرا مردااااا اینجوری شدننننننبرا منم اینستامو حذف کرده� ...

نه گلم بخاطر من اینجا نباش تورو خدا😣عذاب وجدان گرفتم

هعیی ،برا من فقط اینجاست اونم نمیدونه😞

نه گلم بخاطر من اینجا نباش تورو خدا😣عذاب وجدان گرفتمهعیی ،برا من فقط اینجاست اونم نمیدونه😞

نه گلم اینجوزی بهتره همه یجا باشیممم

عذاب وجدان برا چیییی خوشگله

اصلااا بهش فکر نکن

شوهر منم هرچی نصب کنم پاک میکنه😐🤣🤣

یعنی خیلی خل چلن بعد خودشون همه چی دارن

نه گلم اینجوزی بهتره همه یجا باشیمممعذاب وجدان برا چیییی خوشگلهاصلااا بهش فکر نکنشوهر منم هرچی نصب ک ...

فدات شم گلم ،انشالله خیر ببینی🤲🧿

خوب بالاخره پیام رسانای دیگه بهتره ،اینجا اذیت می‌کنه🥺

اره ماشاالله خودشون که، هیچی نگم بهتره😂

فدات شم گلم ،انشالله خیر ببینی🤲🧿خوب بالاخره پیام رسانای دیگه بهتره ،اینجا اذیت می‌کنه🥺اره ماشاالل ...

نه عزیزم تاپیکو ذخیره داشته باش همینجا میایم گزارش میدیم که چیکارا کردیم چیا خوردیم

ود روز اخر همه میریم وزن میکنیم و میگیم چقد وزن‌کم کردیم

فدات شم گلم ،انشالله خیر ببینی🤲🧿خوب بالاخره پیام رسانای دیگه بهتره ،اینجا اذیت می‌کنه🥺اره ماشاالل ...

من ۲۳ ام تولدمه میخام تا تولدم برسم تا ۵۸ یا ۵۶ اگه بشهههههه😭

من ۲۳ ام تولدمه میخام تا تولدم برسم تا ۵۸ یا ۵۶ اگه بشهههههه😭

ا تولدتوت مبارک بانو💖🤩💐💃💃💃💃

حتما می‌رسی💪💪💪