2777
2789
عنوان

بوتاکس معده

1169 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من دیروز بوتاکس معده انجام دادم

نصبت به بقیه خیلی خوب بهوش اومدم خودم بلند شدم و راه افتادم فقط تقریبا۳.۴ساعت درد معده خیلی شدید داشتم که گریه کردم بعدش درست شد

از صبح که بیدار شدم اشتهام تقریبا میشه گفت صفر شده یعنی گشنم نیست اصلا بااینکه الان۲روزه که فقط مایعات خوردم فقط اون حس اینکه دلم میخواد بخورم رو دارم ولی گشنم نیست

و اینکه گفتن سیگار کشیدن ممنوعه این خیلی داره اذیتم میکنه تحمل این برام خیلییی سخته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه یکم بیشتر توضیح بدی یا اگه بازم تاپیک زدی منو صدا کنی...منم دخترم دو ماهه رژیمه ولی بچه خواهر شوهرم معدش رو عمل کرد یه دفعه لاغر شد دلم برا دخترم میسوزه دنبال یه راه اسونتر هستم براش

بوتاکس ی قسمت معده. رو فلج می کنه راحت تر از جراحی هست اما خب انجامش باید با نظر متخصص باشه شاید هر کسی کاندید این کار نشه 

این آشنای ما ندیدم از بیهوشی چیزی بگه گفت تو مطب انجام داده

ی خانم آشنایی از طرف ما انجام دادم اما وزنش بالای ۱۰۰ شرایط عمل اسلبو نداشت اون راضی نبود خیلی کم نک ...

کلا بوتاکس معده به کسایی که bmiبدنشون بالای ۴۰هست پیشنهاد نمیشه،اسلیو برای اونا بهتره من ۸۶کیلوام

سلام ،عزیزم منم به احتمال زیاد خرداد ماه انجام بدم،ممنون میشم از از تجربه بوتاکس بگی بد یا خوب آگاه باشم بدونم ،زودتر از اینا میخواستم انجام بدم چون شیر میدم امکانش نیست

میشه یکم بیشتر توضیح بدی یا اگه بازم تاپیک زدی منو صدا کنی...منم دخترم دو ماهه رژیمه ولی بچه خواهر ش ...

اگه bmiبدنش بالای۴۰هست بهتره که اسلیو کنه اگر که نمیتونه با رژیم بیاد پایین اگر که نه بنظرم بد نیست به بوتاکس معده یه شانس داد

کلا سخت نیست

اگه bmiبدنش بالای۴۰هست بهتره که اسلیو کنه اگر که نمیتونه با رژیم بیاد پایین اگر که نه بنظرم بد نیست ...

دختر من ۲۰ کیلو اضافه داره ولی تو کل بدنش پخشه وقدشم بلنده خیلی تو چشم نمیاد .ولی اگه راضی بودی بگو 

سلام ،عزیزم منم به احتمال زیاد خرداد ماه انجام بدم،ممنون میشم از از تجربه بوتاکس بگی بد یا خوب آگاه ...

من الان دوروزه انجام دادم

اشتهام از امروز صبح قطع شد یعنی گشنم نیست اصلا فقط به رسم عادت دلم میخواد یچیزی بخورم که بعد ۲.۳روز از سرت میپره چون سیری

یکسری افراد که اونجا بهوش میومدن خیلی بی حال و گیج بودن ولی من اصلا قبل اینکه کسی بیدارم کنه خودم بیدار شدم و بلند شدم اصلا نزاشتم کسی بهم کمک کنه

ولی چند ساعتی درد معده شدید داشتم که بقیه نداشتن که دکتر گفت طبیعیه تا۶روزم که فقط مایعاته ۳روز اول اب میوه طبیعی ۳روز دومم که اب سوپ اب مرغ و اب قلم

دختر من ۲۰ کیلو اضافه داره ولی تو کل بدنش پخشه وقدشم بلنده خیلی تو چشم نمیاد .ولی اگه راضی بودی بگو

منم تقریبا ۲۰کیلو اضافه وزن دارن ولی منم تو بدنم پخشه مثلا شکمم تخته اصلا شکمم چاق نمیشه بیشتر قسمت بازو و رانم پر بود

[QUOTE=380457047]من الان دوروزه انجام دادم اشتهام از امروز صبح قطع شد یعنی گشنم نیست اصلا فقط به رسم عادت دلم میخواد ...[/QUOچه خوب،اخه من شنیدم بعد دوهفته اگه عوارضی باشه نشون میده،پ بوتاکس به بعضی جواب نمیده،همینا باعث میشه ترس داشته باشم،از طرفی دیگه حوصله رژیم ندارم،گلم هزینش چه قدر شد