ورقه میکنم یکساعت و نیم الی دو ساعت میزارم توی آب نمک غلیظ بعد میشوم با دستما کامل خشک میکنم. بعد یا برس کمی ماست میزنم دوطرفش و سرخش میکنم بعضی مواقع هم سفیده تخم مرغ در حد رومال میزنم
من اول لایه ها را می گذارم داخل اب و نمک، بعد از اب کشی، خشک می کنم. هر دو سمت را با برس یک لایه خیلی نارک روغن مایع می زنم. بعد می چینم داخل سینی فر (روی کاغذ). بعد می گذارم داخل طبقه وسط فر و حرارت ٢٠٠ درجه از بالا و پایین (فر برقی). برای من حدود ٢٠ دقیقه طول می کشه. شما بار اول حتما حواستون باشه، چون حرارت فرها یکسان نیست.
به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم