2777
2789

من یه زمانی ک قدیم حال و حوصله داشتم

بادمجون و اول ورقه میکردم

بعد تو این تابه های رژیمی دوطرفه ها

بدون روغن یکم سرخ میکردم نرم ک میشد و خط تابه میفتاد روش برمیداشتم بعد با یکم‌روغن راحت سرخ میشد

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکم ماست بهشون بزن تخم مرغ هم میتونی بهشون بزنی من دوتاشون رو امتحان کردم مزه بادمجون حفظ میشه 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

ورقه میکنم یکساعت و نیم الی دو ساعت میزارم توی آب نمک غلیظ بعد میشوم با دستما کامل خشک میکنم. بعد یا برس کمی ماست میزنم دوطرفش و سرخش میکنم بعضی مواقع هم سفیده تخم مرغ در حد رومال میزنم

سفیده تخم مرغ رو با چنگال بزن از لختگی دربیاد با دست بکش رو بادمجونا و سرخ کن!هیچی جذب نمیکنه خوشرنگ ...

عالیه👏🏻

امتحان کردم

جالب اینه اصلا هم بو نمیده

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

من اول لایه ها را می گذارم داخل اب و نمک، بعد از اب کشی، خشک می کنم. هر دو سمت را با برس یک لایه خیلی نارک روغن مایع می زنم. بعد می چینم داخل سینی فر (روی کاغذ). بعد می گذارم داخل طبقه وسط فر و حرارت ٢٠٠ درجه از بالا و پایین (فر برقی). برای من حدود ٢٠ دقیقه طول می کشه. شما بار اول حتما حواستون باشه، چون حرارت فرها یکسان نیست. 

 به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792