2777
2789

من یه زمانی ک قدیم حال و حوصله داشتم

بادمجون و اول ورقه میکردم

بعد تو این تابه های رژیمی دوطرفه ها

بدون روغن یکم سرخ میکردم نرم ک میشد و خط تابه میفتاد روش برمیداشتم بعد با یکم‌روغن راحت سرخ میشد

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم ماست بهشون بزن تخم مرغ هم میتونی بهشون بزنی من دوتاشون رو امتحان کردم مزه بادمجون حفظ میشه 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

ورقه میکنم یکساعت و نیم الی دو ساعت میزارم توی آب نمک غلیظ بعد میشوم با دستما کامل خشک میکنم. بعد یا برس کمی ماست میزنم دوطرفش و سرخش میکنم بعضی مواقع هم سفیده تخم مرغ در حد رومال میزنم

سفیده تخم مرغ رو با چنگال بزن از لختگی دربیاد با دست بکش رو بادمجونا و سرخ کن!هیچی جذب نمیکنه خوشرنگ ...

عالیه👏🏻

امتحان کردم

جالب اینه اصلا هم بو نمیده

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

من اول لایه ها را می گذارم داخل اب و نمک، بعد از اب کشی، خشک می کنم. هر دو سمت را با برس یک لایه خیلی نارک روغن مایع می زنم. بعد می چینم داخل سینی فر (روی کاغذ). بعد می گذارم داخل طبقه وسط فر و حرارت ٢٠٠ درجه از بالا و پایین (فر برقی). برای من حدود ٢٠ دقیقه طول می کشه. شما بار اول حتما حواستون باشه، چون حرارت فرها یکسان نیست. 

 به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792