2777
2789
عنوان

خانوما چیکار کنم واسه سینوزیت

92 بازدید | 6 پست

خانوما چند وقت یکبار تخلیه سینوزیت دارم انجام میدم حدودا سالی دوبار ،فصل سرد و گرم هم نداره ، یه وقتایی عین الان که میگیره انگار سرم هنگ هنگ هنگ میشه ، تهوع شدید میشم و الکی عوق میزنم حتی با آب خوردن ، چشمام میره داخل یا شدید درد میگیره ، تمرکزم حتی واسه یه کار ساده صفر میشه و مدام تب و سردرد دارم ، توی هر فصلی با آب خیلی گرم حموم میکنم ، بعضیا میگن چون سشوار نمیزنی مریض میشی توی فصل گرما شدید حتی ، ممکنه بخوام دماغمو عمل کنم یه قوز مزخرف و انحراف بینی شدید دارم و اصلا آب دماغم نمیاد چیزی به نام آب دماغ ندارم ، چیکار کنم بنظرتون ؟ چون بعد از عمل دماغ نباید سینوس تخلیه کنم اصلا و قوز میاره دوباره ،یعنی حتی بویاییم صفر میشه و مزه غذاها از دهنم می‌ره هروقت عود می‌کنه ،بوخور هم فایده نداشت 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

فقط با رعایت کردن خودم با رعایت خوب شدم

سشوار همیشه بکش من تا پنج دقیقه بعد حمام نکشم داغون میشم تا ی مدت ، البته آلرژی شدید هم دارم که اونم باعثش میشه ولی جلوی باد کولر نمیرم هوا سرد باشه صورتمو جلوی باد نمیگیرم همیشه گرم نگه میدارم خودمو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط با رعایت کردن خودم با رعایت خوب شدمسشوار همیشه بکش من تا پنج دقیقه بعد حمام نکشم داغون میشم تا ی ...

الان عود کرده یک هفته هست درد دارم دکتر هم بیفایدس چیکار کنم 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

عزیزم، مشکلات سینوزیت خیلی آزاردهنده‌ست. حمام با آب گرم می‌تونه کمک کنه، ولی باید حواست باشه که توی فصول خاص به‌خصوص فصل گرما نباید خودتو زیاد در معرض هوای سرد قرار بدی. برای مشکلاتی مثل قوز بینی و انحراف، عمل جراحی ممکنه کمک کنه، ولی باید مراقب تخلیه سینوس‌ها باشی. پیشنهاد می‌کنم برای درمان طبیعی از بخور گیاهی مثل بخور نعناع یا اکالیپتوس استفاده کنی. ولی در نهایت، چون مشکلاتت پیچیده‌ست و نیاز به بررسی بیشتر داره، بهتره از یه متخصص ENT کمک بگیری.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

منم امسال اینطوری شدم همش سینوسام عفونیه خروار خروار آب بینیمو تخلیه میکنم ولی تا باد بهم میخوره شروع میشه . شمام وقتی فین میکنید سرتون خصوصا پشتش درد میگیره؟

برام صلوات میفرستین
الان عود کرده یک هفته هست درد دارم دکتر هم بیفایدس چیکار کنم

عزیزم خیلی سخته درکت میکنم نمیدونم والا منم همیشه تحمل میکردم ولی اینقدر عذاب کشیدم که سبک زندگیمو کامل تغییر دادم راحتتر شدم بدن خودتو بشناس اولش سخته بعدش راحت میشی مثلا من دمای اتاقمو چند ساله تقریبا ۲۷,۲۸ درجه نگه میدارم ولی واسه تو خیلی شدیدتره فکر کنم آخه اینقدر درد نداشتم