2777
2789
عنوان

نظرتون راجب اسم دخترم

195 بازدید | 19 پست

کلا هیچ اسمی ب دلم نبود هرچی گشتم  نورا  و افرا بنظرم خوب اومدن...😊

ولی لحظه اخری خواهرم ی اسم پیشنهاد داد خیلی ب دلم نبود ولی همونو گزاشتم ،،،حالا بعضی وقتا پشیمون میشم ،میگم نکنه وقتی بزرگ بشه خوشش نیاد یا نمیدونم ...

نظرشما چیه راجبش...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسمش رو گزاشتم اِلارا نظرشما چیه دوستان،،،و اینکه کسی ب این نام دیدین ایا؟ممنون

الارا قشنگ تره از دوتا اولیا

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اسمش رو گزاشتم اِلارا نظرشما چیه دوستان،،،و اینکه کسی ب این نام دیدین ایا؟ممنون

قشنگه نلورا هم قشنگه

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
واقعاا ؟خیلی فکرم دو درگیر کرده

درگیر نکن واقعا ایم قشنگی گذاشتی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

درگیر نکن واقعا ایم قشنگی گذاشتی

اسم