2777
2789
عنوان

دور سر

257 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها خوبین اونایی که بچه هاشون یه سالس دور سرشون چند بوده من بردم میگه ۴۹.۵ زیادهستش بالاتر از نموداره کسی اینجور بوده وزنشم بالاتر از نموداره باباشم سرش بزرگه نمدونم والا.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم یادم نیست چند ولی از زمان تولد سر و صورتش خیلی بزرگ بود . ارث داشت هم داییش هم عمه اش همشون گنده ان . الانم از همسن و سالاش درشتره ولی مشکلی نداره .شما هم نگران نباش 

مامان دوتا دختر اردیبهشتی 👧👧

بهداشت فقط استرس میده به ادم یادمه به پسر منم گفتن خدا میدونه چقد ترسیدم بردمش پیش متخصص اطفال اندازه گرفت گفت مشکل یا از سوادشونه یا مترشون😐 از اون به بعد دیگه نبردمش بهداشت فقط واکسناشو اونجا زدم

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹

بدو تولدش زیاد نبوده ولی اگه بهت گفتن روی نمودار نیست، محض اطمینان ببرش متخصص اطفال

سر نی نی من بزرگ بود روی نمودار بود ولی گیر داده بودن به خاطر بزرگی، بهتره سونوگرافی بشه. ولی دکتر بهم گفت لازم نیست

نفوس حق النفس میدهند...
بدو تولدش زیاد نبوده ولی اگه بهت گفتن روی نمودار نیست، محض اطمینان ببرش متخصص اطفال سر نی نی من بزر ...

میدونم ببرم دکترش میگه نیازی نیس ولی چمدونم والا نوه عموی خودمم سرش خیلی بزرگه هم لز طرف ما ارث داره هم باباش واس اونه فک کنم سر پسر پسرعموم که بزرگتر از پسر منه