2777
2789

ببینید من نمیدونم ولی فک کنم حدود 40 شیمیفیزیم 45

زیست 50 یا 60

و ریاصی 30 

و زمین 60

بتونم بزنم اینا گزشکی میارم بچه ها بگید چه کنم 

الان آزمون گزینه 2 زدم 

درصد زیستم شد 56 خوبه؟ 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

بله که میشه تازشم این ۴۰ درصدشه ها نهایی هست کنکور تیر هست و تو دوتا دیگع فرصت داری

مرسی عزیزم 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه  عزیزم این چه حرفیه؟؟؟؟

چرا اینقدر خودتو تحت فشار قرار میدی ؟؟؟؟

ان شالله که پزشکی میاری

ولی به نیاوردنم فکر کن 

خودتو نابود کنی برای پزشکی؟؟؟؟؟؟

میدونی شروع  پزشکی یعنی شروع سختی و تلاطم زندگی؟؟؟

به چه قیمتی؟

ان شالله که حتما پزشکی میاری ولی قدر خودتو بدون

قدر سلامتیتو بدون عزیزم

لطفا اگر موافق نظر من نیستید ریپلای نکنید. افراد بی ادب، متعصب، بی فرهنگ  ریپلای نکنید ،توصیه ام به شما اینه که با من اصلااااااا بی ادبی نکنید من از شما بی ادب ترم اینقدر که به شما اُسکار با ادب ترین فرد سال و میدن🙏

وای پسرمن زیستش رو ۴۰میزنه و بقیه رو میانگین ۳۰خیلی نگرانشم..فکر نکنم تراز خوبی تو کنکور بیاره..خودش ...

پزشکی میاره خیالت تخت‌ طرف با درصد 11 زیست آورد 

والا منم 30 شد درصدم هفته پیش زیست 

ان شالله که میای تاپیک میزنی که پزشکی قبول شدم

ولی مواظب خودتم باش لطفا 

لطفا اگر موافق نظر من نیستید ریپلای نکنید. افراد بی ادب، متعصب، بی فرهنگ  ریپلای نکنید ،توصیه ام به شما اینه که با من اصلااااااا بی ادبی نکنید من از شما بی ادب ترم اینقدر که به شما اُسکار با ادب ترین فرد سال و میدن🙏

وای پسرمن زیستش رو ۴۰میزنه و بقیه رو میانگین ۳۰خیلی نگرانشم..فکر نکنم تراز خوبی تو کنکور بیاره..خودش ...

فقط سعی کن آروم باشی 

ان شالله که میای تاپیک میزنی که پزشکی قبول شدمولی مواظب خودتم باش لطفا

خیلی مهربونی عزیزکم ممنونم ازت 

🫂💞

💞🫂

بعید می دونم با اینا پرستاری هم بیاره...خیلی ناامیدمولی ان شاالله بتونه موفق بشه..شماهم همینطور عزیز ...

مرسی عزیزم 

ببین تا 16 هزار و هفتصد امسال پزشکی میگیرن میانگین 20 درصد بزنه با معدل 19.30 پزشکی میاره

مرسی عزیزم ببین تا 16 هزار و هفتصد امسال پزشکی میگیرن میانگین 20 درصد بزنه با معدل 19.30 پزشکی میاره

آخه معدل پارسالش ۱۷بود...رو همین حساب میگم شاید پرستاری هم نیاره..

حالا ترمیم اولی هستش و همه رو دوباره ترمیم شرکت می‌کنه ولی بعید می‌دونم بتونه بهتر از پارسال امتحان بده و معدل ۱۹بشه