2777
2789

چند وقته بشدت روی این موضوع فکر میکنم ک باید رفتارم رو تغییر بدم 

من آدمی هستم ک خیلی خاکی رفتار میکنم و اعصابم از دست خودم خورده 

نمی‌دونم باید کجا خودم رو بگیرم کجا نه 

کسی بوده ک خودش رو تغییر داده باشه 

لطفا تجریش رو بگه 

حد وسط

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید بگیری

من چندین سال خاکی بودم 

مردم خیلی سواستفاده میکردن

البته بگما اون روم بالا بیاد همه ماستاشونو کیسه میکنن همیشه 

ولی خودتو بگیری بیشتر جواب میده تو جامعه 

دخترعموهام و دختر عمه هام خودشونو میگرفتن و خیلی تو زندگی موفق تر هم هستن 

نه زیاد خاکی نه زیاد خودتو بگیری 

زیاد خاکی باشی اونقدر که لازمه احترام نمیذارن بهت .

من یه ژن خوبی از پدرم بهم به ارث رسیده که دقیقا اینجوری ام 😁

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

نسبت به جمعی که توشی رفتار کن 

من حتی گاهی میبینم خانوادم حوصله نداره منم دیگه محل محل نمی‌دم میرم 

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

منم ادم بشدت خاکی‌هستم

اما وقتی ازدواج‌کردم‌خیلی چیزا یاد گرفتم

دیدم باید یکم خودتو بگیری تا کسی جریت نکنه‌چیزی بگه بهت

خاکی باش و عیب نزار رو‌بقیع و همیشه ازشون تعریف کن اما درعبن‌حال خودتو‌حفظ‌کن‌که‌مبادا حرفی بزنی‌و‌خودتو‌بیاری پایین

با ادب باش تو‌با ادبی حرفاتو‌بزن

با نامحرما آره تاحدی خودتو بگیری خوبه 

اما برای خانواده نه 

و برای همسر نازکردن به موقع جوابه 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

من شدیدا خونگرم و مهربون بودم.ولی این باعث شد خیلیا ب خودشون اجازه بدن ک بهم بی احترامی کنن

الان ی ادمی شدم ک با هرکسی گرم نمیگیرم و صحبت نمیکنم و توی جمع بیشتر شنونده ام با لبخند

فراموشی کیمیاست

من مث توام

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

ببین من رفتارم یه جوری هست که کسی نمیتونه حرکت بعدیمو حدس بزنه و بدونه که بیشتر پیش بره چه عکس العملی نشون میدم 

همیشه سعی کن حد و مرز بذاری برای ادما 

مثل معلما و استادا جذبه داشته باش که کسی نتونه سواستفاده کنه 

من هر موقع با کسی خاکی و مهربون رفتار میکنم پشیمون میشم .

اکثر آدمها خیلی بی جنبه ن و منتظر یه فرصتن برای عقده گشایی .

اگه جوابت رو ندادم بدون حرفات خیلی احمقانه بوده حوصله ت رو نداشتم .